CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

October 24, 2010

EX-ZAM


memandangkan josyu takde pic sniri so curik pic ne kt web..
same jehh dalam gambo tu,mmg macam tulah keadaan josyu...
exam kalo ne sangat stress yang amat...
sejarah paper 2 tetibe blank jeh blake2 yang dah study awal2 tu..macam bangang je..

besok punyer besok sambong lagi exam....
next week laa kirenyer..
mmg ne seme paper yang buat gile lahh..
BIO.CHEMISTRY.PHYSIC...
mmg pemusnah hidup la jwb tige paper ne./..

busy giler sampai tade mase nak update blog ne..
sangat tade mase..
cume ader mase nak preparekn diri untuk akhirat jeh..
doakan josyu berjaye exam ne...
:))

October 4, 2010

ini gegerl punyer kerje,TAG

oh,pagi2 bute ne aku telah dipakse untuk memerah otak dan segale isi2 yang ader untuk mendapatkan jawapan...
memandangkan omework physic pong aku tak terjawab...
so jawapan nyer mestylah jawapan gile jeh...
enjoy~



Rules && Regulation

1. if you've been tagged, you must write your answers in your own blog and replace any question that you dislike with a new, original question.
2. tag eight people.don't refuse to do that. don't tag who tagged you.

***************************************************

1. who sleeps in bed next to you?
2. what are u doing now?
3. what kind of kuih raye did you make?
4. best day of the week?
5. what really creepy?
6. what's your current fandom/obsession/addiction?
7. what are the colour of your baju hari raya?
8. what did you eat for breakfast today?
9. what is your aim for this raya?
10) what was the last thing you bought?
11. pernah rase kecewa?
12. sebab ape kecewa?
13. what is your zodiac sign?
14. do you want to learn other skills?
15. where are u now?
16. if you could meet anyone now, who would you meet?
17. what's something you'd like to say to someone right now?
18. what are you looking forward to?
19. say something to person who tagged you?
20. tagged 8 people


SOALAN OBJEKTIF :

1.who sleeps in bed next to you?
jojo,isabell,baby,jerry,thick(itu name teddy bear sye)

2.what are you doing now?
ohh,taip taip taip...apelagi?tengak lappy..berfikir??hmmm..

3.what kind of kuih raya did u make?
cornflakes madu!! ngan kueh kelape... *wink

4. best day of the week?
ohh perlo kee??hmmm,sabtu :D sebab tak skolah :))

5. what really creepy?
labah-labah!!! on noo...

6. what's your current fandom/obsession/addiction?
heeee~sony ericsson satio lah dear XD

7. what are the colour of your baju hari raya?
merah?eh oren??hah macam kulet rimao tuu....lawooo tww

8. what did you eat for breakfast today?
nasi goreng....kit kat..haaa,coklat sye byk lagi.

9. what is your aim for this raya?
nak raye rumah seme orang..tapi tak tw name orang mcm tak suke raye tahon ne :'(

10) what was the last thing you bought?
makanan ringan...lapooo lahh

11. pernah rase kecewa?
always :')

12. sebab ape kecewa?
sebab exam,cinta,persahabatan..senang...hidop :")

13. what is your zodiac sign?
aries...haa yee!!sye lahir bulan 4 :D

14. do you want to learn other skills?
men gitar,piano,violen...oh oh!!ckp bhse cine,france ngan arab..

15. where are u now?
my sister room.sye tade bilik seniri laa

16. if you could meet anyone now, who would you meet?
nazirul..knpe eh?? hey! knpe mesty dye??ahahaha,sye gileee


17. what's something you'd like to say to someone right now?
er pn hajah..bole tak sye nk cuti besok??

18. what are you looking forward to?
duet untuk sambung blaja ke mesir...konon jeh..
*lappy,satio...nak korang!!!!!!!!!

19. say something to person who tagged you?
thanks sebab tag..walaupong aku mls nak buat...terase dihargai :')

20. tagged 8 people
masalah utame,sape nak tag ne??
haa,kne la tag orang yang rajen hupdate blog kn..so!


korang terpilih kerane korang orang latest hupdate blog..
berbanggelah anda..hehehe

October 3, 2010

contest "hidup untuk memberi"

mase tengah blogwalking tadi kan...
ader satu blog ne dye ader link kan pasal laptop acer yang akan diberikan secare PERCUMA...
saye ulang tayang, secare PERCUME yea!!
so tangan ne cepat jee tekan link tu pastu tros follow...
wah,dari jaoh dekat aku dah boleh nampak laptop tu bersinar2...
kalah emas permate seme kaloh ahh...
yang aku nampak laptop tu jer...

oke,dengan angan2 yang tinggi nak memiliki laptop tu..
aku start la bace...
ohhkeyy,mule2 bace uh stadeyyy lagi..
biler dah masok syarat2 tu rase laa macam senang je kan...
biler dye start sebot pasal TOP REFERRER TERTINGGI tu..(ne nak highlight skit)
aku dah start pening...
apemende ne???
sungguh cakap memang tak faham...

then dye ader sebot lagi....
bukan sebot dye tuleh la kan...
menampal banner denaihati di sidebar atau sering letakkan link di setiap entri baru untuk menarik visitor blog anda..
time tu aku dah start pikir...
macam mane nak letak banner uh??hello,i'm new here!!sape2 tlong lah weyyy!!!! ><.
then dye kate letak link...okeyh,boleh diterime lagi laa...
tapi biler muncul MENARIK VISITOR tu rase lemah semangat jee...

untuk makluman ramai,blog aku neh dahla macam cakap ngan tunggul...
aku tuleh untuk sape bace aku pong tak taw...
secukup rase untuk diri seniri jee..
kasihani lah aku..
oh tak lupe gak,dye ader suroh follow kat twitt taw..
masalah second : aku tak de twitt dan tak pandai lahh nak bertwitt ne :'(

so aku rase la kan...angan2 aku untuk memiliki laptop tu macam tak kesampaian jee...
tapi encik laptop dibawah ini...
 Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma
saye nur syuhada dengan baik hati sudi untuk menulis entry pasal awk...
walaupong sye takkan menang,awk ingatlah sye sebagai secret admire awk yea?? :')

so kite start la tajok utame entry kali nehh..
wah panjang betol mukadimah dye...kecian,patotla tak de orang nak bace...ahahaha!

di sini aku nak buat list sikit..
antare sebab2 aku nak memiliki lappy neh...

reason pertame....
kalau dah ader lappy ne,takperlo lah aku mencuri lappy orang laen kan??
contohnyer lappy mama ku sayang...
tomy ,rokawa dan lappy cik abg sye tu...
dengan lappy ini memudahkan kerja2 yang diperlukan...
kerja ape??
alaahai,kerja menghupdate blog ne laa!!
ne tak,seminggu skaleyh bru dpt hupdate...
ohh sye sangat sedih... :(

reason kedue :
lappy...
satu mende yang tak mungkin aku dapat sampailah aku sambung blajar dan betul2 memerlukan lappy untuk buat assigment...
selagi tak penting,lappy tidak akan dibeli okey...
oh itu satu perkare yang sangat sadis!!
korang boleh ke macam tu??
jawab jawab...
tolong ahh cakap tidak...
bukan selalu korang sokong aku kann..
pleassseeee??

reason ketige~
lappy ini berharge 10000 ke atas...
saje je letak nombor nampak cam wahh gilee mahal...ahahaha!
untuk membeli lappy yang mahal ini.saye akan menggunakan duet tabung yang disimpan sejak azali lagi...
wahh!!melabur gitoo je duet sebab lappy...
aku nak sambung belajar kat mesir lagi..
nak amek duet celah mane naty??
korang nak sponsor duet kee??
cari sugar daddy lahh weii gni..ahahaha,gileee...

tulah aku nakk sangat2 lappy ne...
walaupung tu angan2 yang tinggi,,yang tak mungkin aku capai sebab aku ne pendek...
tak pe,tak pe...
aku akan cube capai dengan makan calcium...
tunggu jelah lappy!!!

nampaknyer,beberape tahun ne aku just akan berangan dan bermimpi tentang memiliki lappy ne...
ohh sadisnyer...
tengak orang laen,umo 16 belake pegang lappy seniri...
bukan tak mampo...
tapi memang aku takde duet pong..ahahaha!
duet mama aboh??
oh tidak,dah la duet makan minom duet dorang...
kencing berak pakai air yang dorang bayar...
dah 16 tahon idop pakai duet dorang..ne kan nak mintak duet dorang lagi...
no no no lahh!!!

dengan ini saye berdoa ader lah orang baek hati nak sponsor lappy kat saye...
wah macam dalam mimpi jee...
dussshhh!!!(tumbuk diri seniri)
adooiii!!!sakit duhh...
oke nampaknyer aku tak bermimpi..

rasenyer sampai sini jela harapan,angan2 dan impian aku nak memiliki lappy tu...
dengan titisan air mate sye mengakhiri luahan hati sayu ne...

October 2, 2010

blog pong kne new jugak

alohaaaaaa temen-temen!!!!
korang sihat???
cewahh,ape ke skema ayat tu..ngahh~

owh owh owh!!
korang,korang tak rase ker ader mende baru ha??
ala korang ne kan,wt2 tak nampak plk...
ngade laa u ne,aww~
jgn la segan2,jgn i pown nak malu u ne...
ish....
ahahahah!

ngade seyh korang,buat2 tak nmpak plk...
takan tak perasan kot??
heyy,i da tukar skin baru tw...
i mean blog i punyer skin..
apela u ne,benci tw...

kalau lah aku ne laki,mesty dah boleh menang award mak nyah tergedik...
kan kan kan??
ahahaha!

untuk makluman korang la kan,aku dah lame membenci skin lame tuh...
eiuuu,buruk la u...
pink??not my taste...ngeeh~
aku letak tu pong,sbb ader doll yg mcm nak mati kt skin lame tu..
nampk cm cool jeh,suke la plk..ahaaa!
so skin baru ne ummm....biase je laa..simple, tak de laa serabot sgt....
mungkin lepas ne akan tambah mende2 yang baru...
supaye nmpak cm comel skit..
kosaong sgt pong buruk jugak..ahahaha!

ouh,kalo korang perasan jugak *aku taw ramai orang yang perasan
shoutbox aku dah ader...
hoyehhhh!!!!
taw tak,mende tu dah lame aku nak buat...
tapi tak panday =.="
so dengan bantuan gegerl,aku dapat mewujudkan shoutbox tu..
walawupong aku taw tak ramai yang jenguk blog aku ne,aku nak gak buat..
sebab aku taw,sis,bro ngan kawan aku ader yang sudi bace...
thanks korang :'D

'setiap ape yang kite nak memerlukan pengorbanan'
untuk menghasilkan shoutbox tu,glitter kat tepi tuh telah mengorbankan diri dye...
sebenarnyer gegerl yang mengorbankan mende tu...
ohh sabar jelaa...
nampaknyer aku perlu mencari cikgu baru untuk mengajar buat mende mcam tu semule...

tak lame lagi,aku nak blaja pulak buat header tuk blog aku ne...
yehh yehh!!tak sabar betol rase..
korang pandai tak buat???
kalau pandai hello2 jela aku..
aku mmg desperate nak belajar buat mende tu.. :D
and kalo korang pandai buat macam blog dye ni,ajar lah aku...
nak sgt taw mcm mane dye letak novel link tu kat tepi..cantek!!

lagi,aku nak taw macam mane nak snap screen pic ne...
aku tengak orang laen buat..
nak jugak!!
sape taw haa??ajar laa weyh..
byk phle taw ajar aku... *wink

oh ye,kalo korang tw blog yang best2....
share2 ngan aku eh??
aku suke bace blog orang..
lagi2 yang panjang berjelaa-jelaa tu...
hikhikhik*gelak gedik

d'amour et de baisers