CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

January 21, 2011

saat kau tiada,tika itu hati merindu

muke baru lepas solat...suci tak??

hallo hallo little witch! sangat lah sorry sebab lame tak menghupdatekan story-story terbaru dekat kau..
seyes skola tahun nie sangat buzy yang amat..
jadi memang sgt susah nak online and kalau de mase pun tak nak online.. nak belaja ;D

besok dah 2 minggu my sis pulang kembali ke U dye tu..
ohh ohh rinduu ohh rinduu..hahaha
aku cakap rindu ni, adek aku cakap 'tak sampai sebulan dah rindu?'
adek aku ni takde perasaan sungguh..hahaha

tahun tahun sebelum ni takdelah nak rindu sangat..
mybe sebab mase cuti haritu memang kami banyak menghabiskan mase bersame...
mengarut bersame-same..
memekak bersame-same..
gaduh same-same..
bace novel same-same...
online same-same..
tahun lepas memang seronok dapat cuti dengan sis...
rase cepat je mase berlalu...
ingat lagi sis ajar aku bio... ajar sambil marah-marah *konon lah marah..kuat je tipoo aku ni
tapi best lah..sebab belajar macam tu ingat jeh.. so boleh lah bio A? hahahaha

oke oke,hari isnin = 10 januari bersamaan dengan harijadi sis..
yes yes!time nie lah aku tunggu-tunggu..
sis!! sedar sedar sikit!mu tu dah 21 tau..again ..21 tahun! dah tua dah..jangan berangan budak dah..
hahahaha! aku memang suke nak cakap macam tu..
yelah,dye tu berase mude sokmo..gedik gedik.... -.-" *padahal aku jeles ;D

mase befday sis,aku hantar video...simple jee..dengan stucknyer..hahaha..buduh pone aku tu..masalah...
aku dah beli hadiah untuk sis..tapi tak sempat na kasi..
just simple keychain...aku satu sis satu...
tehee~ ;))

rase tak sabar jeh nak tunggu sis balik semule...
bosan lah..
member-member aku semua pakat pangkah-pangkah orang..
kalau dengan sis bole wat lawak bodo..wat muke bangang-bangang...
dengan syafieqa pun same gok..tapi dye tuu kelas lain pulak..

kesian tak dekat aku?hahaha... *mengarot jeh
so my sick little sis...
cepat-cepat balik...can't wait too see u again...really miss u so much!
naty kite buat bbq jom...tehee~

sis,doakan Ada dapat result yang bagus this year...
doakan Ada ingat ape yang cikgu ajar..
doakan kesihatan Ada..
doalah ape yang patut...
Ada sentiase doakan kesihatan sis..

je t'aime....muahhh!!!

January 7, 2011

bile dah bergelar 'budak SPM'

hello my dear little witch!!!!!!!
seriously giler rindu dekat kau..
sory lah,tahun ni kan aku dah form 5...
walaupun umur asal aku baru 16...tak pe takpe...aku red...haa...
nampaknyer aku tak boleh lah nak story dekat kau dah...
citer-citer pasal ape yang jadi..lepas ni mesty dah lagi susah nak online...
mesty kau sunyikan duduk sorang-sorang dalam dunia blog ni...
naty aku de mase aku cari kau pasangan..oke?hahaha ;P

dah lame tak hupdate ni kan...
macam-macam bende nak citer...
tapi tulah...
terlalu banyak...nak citer pun susah..
tahun ni,aku dah bergabung balik kelas dengan pot..
but ader sorang due tige empat makluk ni satu kelas pulak dengan aku...
aku bukan tak suke dorang ni..but ader masalah mase dulu-dulu...tu aku menyampah tu..
setakat ni skola oke jep..
tapi tapi tapi... kelas aku selalu banjir...kelas atas dah..tingkat 3 dah..
tapi atap depan kelas bocor....bayangkan kelas orang lain kering..kelas kitorang banjir kt koridor tu...
takpe takpe,kalau jadi swimming pool pun oke jugak..

oh oh, tahun ni dah blaja balek ngan umi.. mesty banyaklah omework lepas ni...
takpe!demi addmath aku sanggup..cewahh...
tahun ni kne lah aku study macam orang baru blajar...haduii...

ni nak share tips yang aku buat biler NAK MASUK form 5..

1. aku pastikan duet dalam dompet aku tak habis untuk topup yang tak berfaedah tu...duet time cuti memang tak gune..sebab takdek income dah time cuti..so aku tak gune punn...aku ni berjimat.. :P

2. ader kenderaan, kalau boleh kete... memandangkan aku bukan setakat ader kete tapi driver pun ader..memang aku bersyukur lah.

3. ader geng yang memang boleh go! aku memang taleh duduk sorang,takut..

kenape mesty ader seme tu??

ape yang aku dah buat dengan mende-mende ni seme :

1. dengan duet yang banyak tu...aku telah memfollowkan diri ke bandar...pegi ecm..tengak wayang..makan...karaoke....jalan-jalan...maen game..beli cd...time time duet tengah masyuk ni lah rase nak beli seme bende..

2. kete tu, untuk driver aku bawak aku pegi jalan-jalan... start dari 29/12 sampai 1/1 tu memang aku dah men 'enjoy' kan diri dengan pegi jalan jalan...rabu pegi ecm..kames pg ecm..jumaat pegi makan..then sambut tahun baru..sabtu pegi makan..then jalan-jalan..malam tu jalan lagi...ohh mase nilah aku rase sangat syok sebab dapat pegi jalan jalan tanpe perlu keluarkan duet untuk isi minyak :D takde tambang punn

3. geng..tak kesah lah tue ke mude ke..yang penting boleh go-on... hari rabu tu aku join geng sis aku...dengan kak marini and kak amalia... keluar dengan dorang ni jadi matang lah... nampak budak kecoh-kecoh mesty kiteorang cakap 'budak skolah..kecoh betol'..mase tu berase macam dah habis skola..padahal aku baru nak amek spm.. hari-hari yang seterusnya pegi enjoy dengan sibling aku lah..best toksoh cakap lahh... syok parok..

memang aku dah berjaye mempraktikkan diri untuk menghadapi spm ....
aku taw spm tak boleh enjoy...
so enjoy lah sebelum spm...

banyak lagi aku nak story dekat kau..tapi aku rase aku kene tidoo dah ni..besok skola..baju tak gosok lagi..hehehe
nite-nite little witch! je t'aime !!