CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

March 25, 2011

Show ME Your BFF Contest

Assalamualaikum


tengak gambar di atas nie..cantik sungguh..wah...suke lahh... :D

sokeyyy, kali ni sis tagg aku lagi...
care nak join senang jee...

follow, copy pic, paste paste then tulis karangan 320 patah perkataan... *oke aku tipu
senang kan??
sila sila jenguk blog cik nurbalbadiah nie...
rase rase macam ader pic lagi lawa dan hot dari pic penganjur contest nie..
sila sila lah offerkn diri untuk join..
just untuk girlsss jee...sebabnyer hadiah just untuk girlsss...
boyss yang lembut lembut atau ader hati nak pakai skirt ke hape tak soh mengade oke?!*eiiiuuuu geli geli

soo,pic yang terpilih ialah :


Dear Nurulbadiah Lai,

Pic yang kiri sekali tu aderlah pic me and my sis...beliau adelah twins tak seiras saye..

beliau mungkin degil dan tak dengar cakap..tapi beliau pendengar yang baik dan penasihat yang bagus..

beliau selalu membebel dan memarahi saye kerane mahukan ape yang terbaik untuk saye..

beliau suke buat saye sakit hati dengan statement yang sangat bernas...semuanya demi saye...

walaupun beliau tua dan saye mude,saye seringkali rase tercabar atas kependekan ketinggian beliau yang kini lagi rendah dari saye..dan menyebabkan saye dianggap sebagai kakak..

walauapepun,beliau adelah penyeri kepade hidup saye dan BFF yang paling sempurna pernah saye ade :))




pic yang kanan belah atas itu adelah saye dan kekasih hati saye... saye namekan dia dolly...

dolly mungkin jarang bersame dengan saye namun perhubungan tu tak pernah renggang.. kami tetap mesra apabila berjumpa..

dolly berbeza dari mane-mane lelaki yang pernah saye jumpe..

walaupun bersikap kebudak-budakkan namun dolly mempunyai pendirian yang tetap..

walaupun dia akan hidup bersame orang lain,dye tetap dolly saye ;)




pic kanan belah bawah itu ialah sahabat sejati saya...dia adelah puteri dalam dunia saye..

dia tak berlagak dan tak gedik..dia sangat katanggg dan tak bergantung kepade lelaki..

dari segi luaran dia nampak garang tapi sebenarnye hati dye lagi lembut dari hati saye..

dia akan sokong saye kalau benda itu terbaik untuk saye..setakat ni,dia tak pernah puji lelaki yang saye suke..dia kate saye berhak dapat seseorang yang lebih baek...

kalau dia seorang lelaki,mungkin dia dah menjadi putera saye :D


sorry sesangat sebab mengulas dengan panjang lebar...tak pandai nak cakap pendek-pendek..


saye nak tagg:

nazirul - mangse pertame

mai mai mai - mangse kedua

........................

tiade mangse

myraaa myroooo

rafeeqa aina :D

March 24, 2011

Pelajar cemerlang

assalamualaikum...

semalam aku kemas-kemas laci meja aku..then jumpe segale kertas...
banyak sangat...
tengah kemas-kemas tu...
aku jumpe kertas yang aku dengan pot tulis mase cikgu tengah bebel kat depan...
biler bace balik kertas nie...
macam bodoh jee mengutuk cikgu...
siap lukis lagi...
:)







*sorilah lukis tu buruk.. :D

March 17, 2011

Sorry?? For what?


hallluuuuuu!!!

josyu here :D

tadi aku borak dengan hunny..then dye tanye sape witch tu..

oke oke, kompius kee?

tape lah,lepas nie biar aku jee yang post pape oke?

soooo,lame eh aku tak update blog?

malas + malas + malas= rajin

mksdnyer,bile dah mlas sangat...tibe-tibe akan jadi sangat rajin..*ape aku ngarot niee? --."

soo,topik topik topik malam nie pasal ademm...

ohh sape kenal laki nie?nak aku letak gambar dye ke??

ohh rasenyer sangat tak perluu kann??*oke fine

aku rase bersalah dekat dye nie...

mende yang aku buat dekat dye..bukannyer aku marah dye ke hape...

tak de tacink-tacink punn...

ok jeh..

just, biler aku rapat dengan dye...

mcm ader satu perasaan yang pelik...*weird O.O

dan aku perasan, sikit-sikit aku mcm tak puas hati tengak dye dengan orang lain *tak tak...tak jeles punn

lagi yang aku rase bengang nyer, orang yang rapat dengan dye tu tetibe baek hati nak senyum,nak hai hai hai dekat aku.

nak pegang segale..

padahal selame nie,kiteorg satu kelas..ader dye buat camtu..

harammm wehhh!

since biler pulak orang nie baek nie?

since orang nie rapat dgn dye an?

ohh ohh,tahu tak ape yang aku pikir...

(minah nie nak tunjuk yang dye rapat dengan mamat tu ke?)

aku sangat lahh malas nak care nyer..

tapi maken lame maken panas jugak kan?

yes! aku mcm dah terperasan kan something..aku suke dye.. NOHH!!!!

*segan segan segan >.<

*errr,muke aku dah merah >.<


hello?spm kot? mane ader mase untuk seme nie...

untuk mengelakkan aku daripade berfikir tgtg mende nie seme..

aku remove dye dari fb. delete nom dye *kejam sangat ke?

dye pun ta contact aku..mcm tade mslh je..kan kan kan???

tapi laen hal pulak jadi...

ape yang aku cakap dekat mai dah tersaber dekat ademm then tersebar dekat bff aku seniri..

then bff aku ni suke hati dye suro ademm nie mintak maaf segale...

ya allah...ape kejadah laa nak mintak maaf nie?

bukan dye wat salah pun..

so aku pulak yang rase bersalah...

haishhh....

patut ke aku contact dye dan terangkan sgalenye??

March 12, 2011

JANGAN pandang camera!!!


cuci mate yeh tengak pemandangan tu...:D
dah lame tak story moory blog nie...
josyu tu dok buzy lg..org cuti dye skola..mengong --."
so aku perasan yg bunny kne tagg oleh sis zaty pasal contest nie..
memandangkan bunny(josyu) buzy dengan masalah pelajaran dye tu..
meh meh aku tolong buatkan...wahahahaha XD

gambar yang terpilih:

TADAAA!!! ader ciri2 gadis melayu ta?

bunny(left) with hunny(right)

exceli pic bunny and hunny nie memang dorang ta pandang kemera..
wlwpun mate bunny mcm pandang kemera jeh..
sbb time nie hunny snap pic,so mate ke camera phone hunny to la..
agak2 sah ke penyertaan nie?
syarat 'jgn pndg camera' mcm tak dipenuhi oleh pic nie je..hahaha
yg penting gambar nie comel!! kan??

tag tag manusia nie:

nazirul!! yes aku taw kau rajen join contest segale bagai nie XD
sis ain... saye tahu anda comel dan layak untuk join contest nie!

xoxo
witch ;)