CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

April 22, 2011

present?? for me?

assalamualaikum :)

well well...
2minggu yang lepas aku dah memasuki alam SPM...
ohh terase diri maken lame maken mude walaupun usia makin meningkat..
tapi malang,ketinggian aku tak bertambah...
takpe, kecik kecik comel...*eceyyy

8 APRIL 2011
jumaat, hari report card.

first hadiah yang aku dapat dari mama..
7 april tu mama belanjer makan...
seronok sangat sebab dapat makan free tak payah bayar..*muahahaha
walaupun mase nak pegi tu mengantuk nak mati,biler dah sampai makanan mate cerah terus..
tangan blake laju je sambar makanan..
macam biase, mesty aku orang last yang siap makan...
aku rase maken lame aku maken lembab dalam bab2 makan ni...
asyik2 aku je yang last...sedih betol..
thanks mama sbb sanggup bawak anak mama yang kuat makan nie pegi melantak..love u mucci much..je t'aime!

besoknyer datang skola,pot wish heppy befday..
orang lain tengah bace yassin dye bole buat signal...
tapi macam sweet je... :3
pastu yang lain2 pun wish hepy befday...
dira nyanyi lagu dlm bhse korea... *aww,comel gile

mase mama datang amek report card...
sazzy bg sampul surat besar gile...
bukak2 tengah macam2 ade...wohh seronok giler..
hadiah dari ayie
see see,ayie bagi saye cadbury wohhh...
sayang giler nak makan...
dekat dua hari letak dalam peti...
thanks sangat dekat ayie sbb bgi cadbury... <3

pastu pastu,dapat pulak next present..
nyanyian sumbang dari miss ADD...
sumpah cakap mcm nk mintak hujan turun jee *HAHAHA
sis kasi video...sangat menyentuh kalbu..
malangnyer ader part2 yang menunjuk aurat so taleh nak share lah..
thanks to u sis...love the video damn much...!
di ikuti dengan nyanyian reza..
sangat berterime kasih dekat kalian yang nyanyi :))

ohh yee...
ader jugak yang memberi hadiah berwarne pink..
thanks muhaimin..
aku taktahu nak cakap ape...
gelang and keychain tu cantek...
comel :)
tak sangke jugak muhaimin nak kasi aku hadiah..
macam WOW.. :D
hadiah dari muhaimin


lastly dari syafieqa..
name manje fieqa..
name gedik peacock..
ohh dye bagi aku gitar..
not gitar yang besar tuu...ini mini gitar...
siap ader jam jam lagi...
ohh ader bateri skali..
bagus dye nie bagi satu set tros...
dye bagi coklat jugak...skill nak suruh aku gemuk kan..
tapi aku suke...dapat makan lagi...seronok :D
thanks fieqa, jam tu comel sangat..ingatkan dah lupe nak kasi hadiah dekat aku...thankiuuu <3
hadiah dari fieqa
 so so so,aku rase tu jelah yang aku dapat kan...
maken lame hadiah maken berkurang...
aish sedih betol.. :(