CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

June 8, 2012

NIKON GIVEAWAY By Ieqah Blog Gajah


Assalamualaikum :D


lama dah tak join any contest or giveaway..
yaa semuanya atas faktor malas..malas malas dan malas..
ohh nampaknya umur 18 tahun adalah masa yang telah saya gunakan untuk menambahkan lemak lemak dan isi isi di badan...
jangan persoalkan berat badan.. bukan kerna scale selalu naik.. tapi scale tak pernah nak turun :'(
static je... oh sedih gilaaaa..*jangan tanya kenapa

*ehem* sudah sudah lah pasal berat badan... tak merubah pape pun..

Saya join Nikon GiveAway by Ieqah Blog Gajah kerana saya nak memastikan jari jari saya sentiasa runcing dengan menaip entry entry samaada entry yang berkaitan giveaway ataupun contest ataupun cerita cerita biasa mengenai cicak mati kene lastik atau semut mati kene pijak... disebabkan saya ni peminat tegar barang barang yang diberi secara percuma seperti hadiah harijadi mahupun ianya hanyalah coklat 10 sen dua atau ferrero rocher yang sangat sedap itu, saya telah mencari contest contest yang boleh disertai.. 

ecececehh,ayat nak sastera bagai.. *ehem* sebenarnya giveaway ni kakak saya yang syorkan.. setelah melihat hasil karangan 94 peserta yang join contest ni, rasa macam tetibe makin bersemangat pulak (tengak je tak baca pun..hehehe) 

ohh saya ambil masa yang panjang nak postkan banner tu then nak link kn ke blog akak... sebab dah lama kan tak join contest apa semua lupa dah... puas tekan right click nak copy gambar tu... tak dapat jugak.. sampai terpekik pekik panggilkan orang mintak tolong dengan orang yang pakar *hiperbola* blog sekarang sangat memeningkan kepala saya... 

harap harap adalah peluang untuk menang tu...boleh jugak membajetkan diri sebab tak pernah pun menang mana mana contest pun.. *buat muka kasihan* berbekalkan muka kasihan saya yang perasan comel ni harap boleh menang lah..hehehe


jangan kata ada yang masuk hospital lepas tengak gambar ni... kasi flying kick kang.  :P
bagi yang lemah jantung tu..mintak maaf lah letak gambar macam *errrrr....
kalau rasa macam mengantuk atau tak dapat berfikir dengan jelas...sila lah tatap gambar ni lama lama..
confirm lepas tu segar bugar mata yang ala ala korea tuu... otak pun kosong jee boleh hafal buku 500 mukasurat dalam satu hari je..

pernah ada budak lelaki tegur kata muka saya tak boleh bla .. yelah sebab buruk gilaaa... tapi saya rasa owwwsheemmm gilaa... bila tengak terus dalam hari syaitan berbisik bisik kata "awat muka hang buruk benorrr" tapi malaikat kata "alolololo...shooo cuteeee"

apaapa pun kira terlaksana lah misi membuat muka kesihan sampai ada sesetengah orang kata nak tampar je muka saya ni...
tapi kalau saya kat pihak mereka, mungkin saya pun akan kasi flying kick dekat diri sendiri...

allah cipta manusia tu handsome dah... cantik dah.. cuma mata manusia yang menilai sesuatu tu berbeza beza...