CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

July 26, 2010

burfday boy...


HEPY BIRTHDAY TO YOU..
HEPY BIRTHDAY TO YOU...
HEPY BIRTHDAY HEPY BIRTHDAY..
HEPY BIRTHDAY TO SYUIB....



selamat menyambot hari jadi yang ke 13 wahai adekku sayang...
semoga syuib jadi anak yang mendengar kate and adeq yang rajen...
semoga syuib maken matang..
semoga syuib dapat result bgos-bgos exam ne..
jangan noty laa weh...
skung ne kite je ader kat rumah ne..
yang laen seme dah sambung belajo..
so syuib jangan la malas sangat ye..
kalo tak akan keluarlah ayat 'patut lerr orang tak nak kawan..perangai macam ne??haishh..'
HAHAHA..
maafkan segale silap and salah yang kak Ada dah buat kat syuib..
seme tu untuk syuib jugak..
pape un syuib lah adek terbaek i ever have...
and kak Ada tanak adeq coz ader adeq sorang ne pong da susa..
HAHAHA..kejam woh..

syuib oh syuib...
skung ne syuib baru 13 tahun..
subjek yang syuib belajo un senang plus kacang-kacang jee...
taya lah pening-pening...tak faham kak Ada sudi jewk tolong..
ngee~(konon la pulak..padahal selame ne ako gak halau mu dari bilik ako..hekhek)

syuib oh syuib....
dalam ramai-ramai sibling kite..
kak Ada rase kan..juz kak Ada jewk yang rapat ngan syuib..
mybe sebab tu la kak Ada yang banyak taw sal syuib...

syuib,aman ngan kak ina panggil syuib adek kan??
yuuckkss..hahahaha..
kak Ada tak taw nape,i juz can't col u by tat name..
jelez kot??hahaha.mybe laa..

lastly kak Ada nak kate yang i love you so much la dear...
you r the most problem brother i ever had..
muuaahhhh..... saranghae~

0 luahan hati dari little witch: