CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

December 10, 2010

Malam Conflake Madu




monink!!monink!! oke oke..nampak semangat eh? actually aku bukan dalam mood nak write this thing... but i was force by my sis to update about it... ye,ye,,aku taw..dah bape hari ta update kan?? well,aku bukan jenis suke update hari-hari.. bosan jugak kalo nak bace entry orang laen hari-hari.. kepade readers diluar sane, sila-silalah terase dengan statement aku tuh..hahaha... oke,untuk mencelikkan mate korang yang sepet ala-ala orang korea nihh.sila lah melihat gambar aku yang buruk ini.. yes!aku boleh nampak masing-masing terbeliak anak mate tengak betape huduhnyer muke aku..fine... aku taw aku tak lawa...tak pe,tak pe..tak terase punn..oke,aku pun mengantuk,korang leh tengak pic tu..betape kerdilnya mate aku..

mari mari mari!!
aku nak ajar korang care nak menyedapkan conflake madu korang tuu..

pertame skale lah kan..pastikan korang pakai tudung..bagi yang lelaki.kau toksah gedik-gedik na pakai tudung..aku terajang kang...grrr~
pastikan korang mempunyai pone yang ader kamera..aku sure sangat,mesty seme orang de pone canggituh..
kalau agak-agak tade kemera, kau nak pakai video ke hape ke pong boleh..asalkan korang dapat menfamouskan muke korang tu..bile orang tengak muke korang yang comel, mesty ader yang berkobar-kobar nak makan conflake madu korang kan..tapi kalau agak-agak kedekot nak bagi orang,skill na makan sorang jeh..buat lah muke habis buruk oke..kalo boleh biar ader hingus meleleh. baru laa korang dapat makan solo dengan nikmatnyerr...

second...bile makanan korang tu dah siap..promote lah!! jangan tak promote!
waktu nie lah..korang hidang kan segale conflake madu yang dah siap tu dekat dengan korang...dan kalo boleh, muatkan segale conflake madu tu dalam satu pic supaye orang tengak korang ni rajen buat makanan tu banyak2..macam pic aku ni,ader lagi beberape tapi duduk dalam oven...so biler orang tengak je pic tu,dorang akan terpikir 'wah!rajen budak ni'..haa,kan dapat pujian ikhlas tu.. muke tu penting,kalo nak promote makanan..kne tunjukkan makanan tu sedap..kalo agak-agak tak sedap, buat laa muke kasian macam pic tu yek..

ketige..jangan lupe letak pic tangan korang yang bersih..
ni sangat penting ye..biler orang tengak tangan korang bersih dan suci.. so semestinyerlah makanan tu bersih dari segale jenis kekotoran.. kalo agak-agak baru lepas pegi melabur dekat tandas tu cepat-cepat basuh tangan dan snap pic 'konon' tangan bersih..walaupun pade hakikatnyer ader lekat sisa-sisa ehem ehem pade kuku anda...*muahahahahha,geli parok!$eeeiiiuuu!!


ni ramuan terakhir...kasi flying kiss sikit..muaahhhh!!
kalau korang nak taw,memasak ni memerlukan kasih sayang...kalau tak,makanan tu tak jadi...tapi pic diatas tu hanyalah penipuan..exceli mase nak masak atas kuali tu, bahan-bahan yang sepatutnya tak de... so dengan perasaan kejam dan jahat kami telah mencampakkan segale hape bende yang ader dalam peti tu..time nih la korang nak memperhabiskan bahan-bahan dalam peti yang dah sebulan lebih tak gune...tapi jangan pulak kau masuk ikan daging taw...

selamat mencuba!!





14 luahan hati dari little witch:

Anonymous said...

gedix semacam je muke erma..

josyu said...

oh..muke dye mmg muke tempah penyepak...hahahaha ;P
gedix dilarang diblog ini yeh..ini namenyer creative :))

aisya said...

lapar pulak tgk gambar2 tu..
=p

josyu said...

hahaha..lapa pegi makan :D

anamizu said...

wahh sedapnye..lapaarr la ^^

josyu said...

hahaha....memang sedap...sje je nak buat korang jeles..muahahahah XD

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

dem sape ckp aku gedix tu.. tu bkn gedix, tu SENI oke?? S.E.N.I

yes.. dah post entry.. muehehehe ;D

josyu said...

hahaha..manusia yang jeles kot sebab mu lg cun dari dye..wah ayat i..aww,like like ;D

haahahaha,kne pakse post laa..

Lelaki Ini said...

besh2!
nak skit!

josyu said...

amek lah..nah3..hahaha ;P

Nasriq said...

adei...meleleh air liur tengok ni...

josyu said...

oish jgn meleleh air liur..kang basah blog ni..hahaha

Nasriq said...

basah sudah bah...

Magrib said...

wah!! bestnya buat kueh.. nak jugak la.. x mau bagi ka?? hehe

anyway.. blog anda memang menarik.. tertarik untuk follow anda..


aku budak nakal gila