CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

December 7, 2010

buat BlogLarian

ehem ehem... (testing suare jap)
salam buat seme..
sooo nampaknyer kne tagg dgn my sis ...
actually aku pun ta bape nak faham dgn mende ni..
tapi biler korang tgk sniri ngan mate kaki telinge korang..buat2 faham lah yek..
dye mcm dalam satu tab yg korang bukak, korang leh check banyak blog..so tayah na bukak tab yg baru lah..
tak faham jugak? aigooo~

oke,abaikan mende tuh..
sis dah memekak kt belakang tuh..

APE YG KORANG KNE BUAT..

nombor satu :


nombor dua :
lengkapkan slogan

"saya suka berblogwalking kerana saye suke explore hidop orang laen..bace kisah hidup dorang , kongsi pendapat and stalk pasal org yang disukai..*muahahahaha then, dapat hilangkan stress dan menimbulkan stress disamping menghilangkan kebosanan dijiwa.."

oke, jelas disitu ayat budak2..hahahah XD

nombor tiga :
follow bloglarian

nombor empat :
tag!!

ehem2...
aku ta suke tag org..sebab aku taw dorang ta rajin na buat..
so aku chop orang yg aku rajen na stalk blog dorang..except sis sebab dye yg tag aku..



nombor lima :
beritahu member korang yg kene tag tuh

nombor enam :
tinggal link post dekat bloglarian tuh

oke aku taw mesty ramai yang start cakap 'leceh lahh'
sebab tu aku malas nak tag org yang aku taw blog korang hidup sebab korang takkan buat jugak..
naty aku gak yang rase patah hati..
nak buat,buatlah..tanak buat.. aku tak pakse punn :)

p/s : check seniri kalo tak faham kat sini
or kat sane

10 luahan hati dari little witch:

ieqa said...

hehe selamat berBlogLarian! :)

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

akhirnyer..... bagus2..syabas adikku..hahaha ;D

josyu said...

sis ieqa : alhamdulillah selamat..tak de halangan just kne bebel ngan erma jehh..muahahaha XD

sis erma : yeh,sye tahu saye bgos :D

Lelaki Ini said...

besh2!
hehehe..
selamat berblogwalking!

josyu said...

lelaki ini : thanks :D

micky eyqa said...

jom BW sme2 :)

FareedSairi said...

Assalam, terima kasih sudi join BlogLarian. Blog anda sudah disenaraikan. di senarai 77.

selamat ber-BlogLarian

josyu said...

micky eyqa : jom jom :D ader mase nii boleh lah .. :))

fareed sairi : arigatoo!!thank u!!!syg anda..muahh!!*wahh kiss gitoo.. ;P

SyafiQ Bleszynski said...

stylo la blog larian nih.. bleh bukak dalam 5 blog dalam satu window..chare nye.. hihi

josyu said...

hahaha...tapi berat lah..lagi2 yang tenet siput sedut mcm josyu ni...aigooo