CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

July 27, 2010

the worst day ever


~27.07.2010~

wah.. canteklah tarikh ne....
kalo wat tarikh kapel ne sodap ne...
senang jewk na engat..lagi-lagi untuk orang yang macam ako ne..
jenis cepat lupe..HAHAHA

but korang kan...tarikh yang cantek ne telah melahirkan satu peristiwa yang sangat-sangat seksa bagi ako..
huhuhu~ macam tajok yang ako dah tuleh tuu..
yup,ako demam lahh...

nak kate demam betol tak jugak..macam ner nak kate eyk??
orang kate tak sihat laa...
kisahnyer start macam ne....

tanggal 26 haribulan 7 jatuh pade hari senin...
hari tuu ako telah berpuase untuk menggantikan puase ako yang lagi 4hari tak langsai-langsai ne...huhuhu(kantoi seyh)
malangnyer buat ako,makanan tadek nak buat sahur...sahur pown tak bangon...
so berbekalkan niat dan lemak-lemak plus air yang sedia ader dalam badan ako ne..
ako kuatkan semangat untuk berpose gak..alhamdulillah,tak dek masalah..lapoo pown tak,complete puase semalam...
time berbuke uh,ako dengan pantasnyer...
macam kilat telah berlari dan memanjangkan langkah ako pergi ke dapoo untuk makan....
sampai saje ako kat dapo,ako dengan pantas menekan brek kaki kanan ako...terkejot??
yup,korang nak taw ta??
tade makanan seyh...mama pown baru jewk masak...
bukak-bukak peti sejuk,harum semerbak baru buah tembikai(ako tak suke tembikai sangat)...

tetibe mate ako macam bersinar-sinar macam orang makan innershine uh..
*bling *bling *bling
dengan pantas ako sambar buah epal yang merah lagi kecik uh....
yum..yum..feveret ako ne....plus dengan roti cap apetah...ako berjaye mengisikan perot ako yang sedia ader kosong ne..
ako pong buat air milo gak..i likee....

so malam uh mama telah bawak kteorang(ako ngan syuib) pegi makan kat sg isap jaye..
ape name kedai uh..ayudthaya??entoh laa..ako pggl gitoo.hahaha
so memang tak de selera ahh nak makan..
nape?tah la..perot ako cam penoh ngan angin jep..nak tak nak ako makan jela...
demi menjage hati bondaku tersayang..*wink :)) sayang ma..
lepas dah abeh makan uh..ako dah start rase nak muntah...
aisyh,macam nak kene time smart niage dulu jep..
sampai umah uh,memang tak daye ahh...
ako tidoo jep...

------------------sleep------------------

~dalam pukol 1 pagi~

ako telah terjage dari tidoo...
sumpah cakap..rase nak muntah giler...cepat-cepat ako pegi toilet...
mek nok kau....abeh seme isi perot ako keluar..eyh..eyh....
maksud ako makanan yang ako makan tadi tuh..
haiyooo,teros kosong perot ako yang besar ne...
dengan muke redha,ako sambong balek tidoo ako yang terjeja tadi...

----------------sleep again-----------

~dalam kol 3 pagi~

ako telah terjage buat kali ke due...sakit perot giler-giler...
once again,ako pgi toilet melunaskan hutang piutang ako yang tertangguh ne...
pity me..

~waktu tak dikenal pasti~

buat kali ke tige dan keempat..ako telah terjage lagik skaleyh atas reason yang same...
my god....sumpah tak dapat tido lena...
dengan sejoknyer...
ako teros tutup aircond...
malang giler naseb ako...huwaaa :'(

~5 pagi~

'Ada..bagonn..nak sahur tak??..ya allah budak ne..nape tido macam tu??awok ne kan' haa,ayat mama nak marah le tu..
'sakit perot la ma..pagi tadi terjage muntah-muntah seme' dengan pantas ako jawab sebab tanak kene maroh..hehehe
so ako pong bagon pegi sahur ngan mama..
sumpah cakap tadek selera langsung..makan nasi setakat satu gengam jee...
makan la jugok sebab nak telan penadol...

kesudahannyer,.................
ako muntah balek ape ako makan uh..hahahaha....
mama kate tapaya la pose sebab tak sihat..
but.....
ako dah janji ngan someone nak pose...
bukan la janji sungguh..but lebeyh kureng macam 2 la...huhuhu

so ako gagahkan diri gak pegi skola...
last-last pkol 11.30 pagi uh mama datang ambek..
sumpah dah tak daye,nak muntah jewk..
balek umah tidow sampay la kol 3..(waa.lame 2)
so,skunh ne ako still alive..
menjalani hidup ako macam bese...
:))

sye nak pkai mende ne..macam besh jewk..ngaa~

0 luahan hati dari little witch: