CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

October 2, 2010

blog pong kne new jugak

alohaaaaaa temen-temen!!!!
korang sihat???
cewahh,ape ke skema ayat tu..ngahh~

owh owh owh!!
korang,korang tak rase ker ader mende baru ha??
ala korang ne kan,wt2 tak nampak plk...
ngade laa u ne,aww~
jgn la segan2,jgn i pown nak malu u ne...
ish....
ahahahah!

ngade seyh korang,buat2 tak nmpak plk...
takan tak perasan kot??
heyy,i da tukar skin baru tw...
i mean blog i punyer skin..
apela u ne,benci tw...

kalau lah aku ne laki,mesty dah boleh menang award mak nyah tergedik...
kan kan kan??
ahahaha!

untuk makluman korang la kan,aku dah lame membenci skin lame tuh...
eiuuu,buruk la u...
pink??not my taste...ngeeh~
aku letak tu pong,sbb ader doll yg mcm nak mati kt skin lame tu..
nampk cm cool jeh,suke la plk..ahaaa!
so skin baru ne ummm....biase je laa..simple, tak de laa serabot sgt....
mungkin lepas ne akan tambah mende2 yang baru...
supaye nmpak cm comel skit..
kosaong sgt pong buruk jugak..ahahaha!

ouh,kalo korang perasan jugak *aku taw ramai orang yang perasan
shoutbox aku dah ader...
hoyehhhh!!!!
taw tak,mende tu dah lame aku nak buat...
tapi tak panday =.="
so dengan bantuan gegerl,aku dapat mewujudkan shoutbox tu..
walawupong aku taw tak ramai yang jenguk blog aku ne,aku nak gak buat..
sebab aku taw,sis,bro ngan kawan aku ader yang sudi bace...
thanks korang :'D

'setiap ape yang kite nak memerlukan pengorbanan'
untuk menghasilkan shoutbox tu,glitter kat tepi tuh telah mengorbankan diri dye...
sebenarnyer gegerl yang mengorbankan mende tu...
ohh sabar jelaa...
nampaknyer aku perlu mencari cikgu baru untuk mengajar buat mende mcam tu semule...

tak lame lagi,aku nak blaja pulak buat header tuk blog aku ne...
yehh yehh!!tak sabar betol rase..
korang pandai tak buat???
kalau pandai hello2 jela aku..
aku mmg desperate nak belajar buat mende tu.. :D
and kalo korang pandai buat macam blog dye ni,ajar lah aku...
nak sgt taw mcm mane dye letak novel link tu kat tepi..cantek!!

lagi,aku nak taw macam mane nak snap screen pic ne...
aku tengak orang laen buat..
nak jugak!!
sape taw haa??ajar laa weyh..
byk phle taw ajar aku... *wink

oh ye,kalo korang tw blog yang best2....
share2 ngan aku eh??
aku suke bace blog orang..
lagi2 yang panjang berjelaa-jelaa tu...
hikhikhik*gelak gedik

d'amour et de baisers

2 luahan hati dari little witch:

Nesa 21 said...

lawa2..skin baru ni lawa..^^

josyu said...

owh thanks!!
nesa org first puji..hikhik :D