CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

October 3, 2010

contest "hidup untuk memberi"

mase tengah blogwalking tadi kan...
ader satu blog ne dye ader link kan pasal laptop acer yang akan diberikan secare PERCUMA...
saye ulang tayang, secare PERCUME yea!!
so tangan ne cepat jee tekan link tu pastu tros follow...
wah,dari jaoh dekat aku dah boleh nampak laptop tu bersinar2...
kalah emas permate seme kaloh ahh...
yang aku nampak laptop tu jer...

oke,dengan angan2 yang tinggi nak memiliki laptop tu..
aku start la bace...
ohhkeyy,mule2 bace uh stadeyyy lagi..
biler dah masok syarat2 tu rase laa macam senang je kan...
biler dye start sebot pasal TOP REFERRER TERTINGGI tu..(ne nak highlight skit)
aku dah start pening...
apemende ne???
sungguh cakap memang tak faham...

then dye ader sebot lagi....
bukan sebot dye tuleh la kan...
menampal banner denaihati di sidebar atau sering letakkan link di setiap entri baru untuk menarik visitor blog anda..
time tu aku dah start pikir...
macam mane nak letak banner uh??hello,i'm new here!!sape2 tlong lah weyyy!!!! ><.
then dye kate letak link...okeyh,boleh diterime lagi laa...
tapi biler muncul MENARIK VISITOR tu rase lemah semangat jee...

untuk makluman ramai,blog aku neh dahla macam cakap ngan tunggul...
aku tuleh untuk sape bace aku pong tak taw...
secukup rase untuk diri seniri jee..
kasihani lah aku..
oh tak lupe gak,dye ader suroh follow kat twitt taw..
masalah second : aku tak de twitt dan tak pandai lahh nak bertwitt ne :'(

so aku rase la kan...angan2 aku untuk memiliki laptop tu macam tak kesampaian jee...
tapi encik laptop dibawah ini...
 Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma
saye nur syuhada dengan baik hati sudi untuk menulis entry pasal awk...
walaupong sye takkan menang,awk ingatlah sye sebagai secret admire awk yea?? :')

so kite start la tajok utame entry kali nehh..
wah panjang betol mukadimah dye...kecian,patotla tak de orang nak bace...ahahaha!

di sini aku nak buat list sikit..
antare sebab2 aku nak memiliki lappy neh...

reason pertame....
kalau dah ader lappy ne,takperlo lah aku mencuri lappy orang laen kan??
contohnyer lappy mama ku sayang...
tomy ,rokawa dan lappy cik abg sye tu...
dengan lappy ini memudahkan kerja2 yang diperlukan...
kerja ape??
alaahai,kerja menghupdate blog ne laa!!
ne tak,seminggu skaleyh bru dpt hupdate...
ohh sye sangat sedih... :(

reason kedue :
lappy...
satu mende yang tak mungkin aku dapat sampailah aku sambung blajar dan betul2 memerlukan lappy untuk buat assigment...
selagi tak penting,lappy tidak akan dibeli okey...
oh itu satu perkare yang sangat sadis!!
korang boleh ke macam tu??
jawab jawab...
tolong ahh cakap tidak...
bukan selalu korang sokong aku kann..
pleassseeee??

reason ketige~
lappy ini berharge 10000 ke atas...
saje je letak nombor nampak cam wahh gilee mahal...ahahaha!
untuk membeli lappy yang mahal ini.saye akan menggunakan duet tabung yang disimpan sejak azali lagi...
wahh!!melabur gitoo je duet sebab lappy...
aku nak sambung belajar kat mesir lagi..
nak amek duet celah mane naty??
korang nak sponsor duet kee??
cari sugar daddy lahh weii gni..ahahaha,gileee...

tulah aku nakk sangat2 lappy ne...
walaupung tu angan2 yang tinggi,,yang tak mungkin aku capai sebab aku ne pendek...
tak pe,tak pe...
aku akan cube capai dengan makan calcium...
tunggu jelah lappy!!!

nampaknyer,beberape tahun ne aku just akan berangan dan bermimpi tentang memiliki lappy ne...
ohh sadisnyer...
tengak orang laen,umo 16 belake pegang lappy seniri...
bukan tak mampo...
tapi memang aku takde duet pong..ahahaha!
duet mama aboh??
oh tidak,dah la duet makan minom duet dorang...
kencing berak pakai air yang dorang bayar...
dah 16 tahon idop pakai duet dorang..ne kan nak mintak duet dorang lagi...
no no no lahh!!!

dengan ini saye berdoa ader lah orang baek hati nak sponsor lappy kat saye...
wah macam dalam mimpi jee...
dussshhh!!!(tumbuk diri seniri)
adooiii!!!sakit duhh...
oke nampaknyer aku tak bermimpi..

rasenyer sampai sini jela harapan,angan2 dan impian aku nak memiliki lappy tu...
dengan titisan air mate sye mengakhiri luahan hati sayu ne...

0 luahan hati dari little witch: