CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

January 7, 2011

bile dah bergelar 'budak SPM'

hello my dear little witch!!!!!!!
seriously giler rindu dekat kau..
sory lah,tahun ni kan aku dah form 5...
walaupun umur asal aku baru 16...tak pe takpe...aku red...haa...
nampaknyer aku tak boleh lah nak story dekat kau dah...
citer-citer pasal ape yang jadi..lepas ni mesty dah lagi susah nak online...
mesty kau sunyikan duduk sorang-sorang dalam dunia blog ni...
naty aku de mase aku cari kau pasangan..oke?hahaha ;P

dah lame tak hupdate ni kan...
macam-macam bende nak citer...
tapi tulah...
terlalu banyak...nak citer pun susah..
tahun ni,aku dah bergabung balik kelas dengan pot..
but ader sorang due tige empat makluk ni satu kelas pulak dengan aku...
aku bukan tak suke dorang ni..but ader masalah mase dulu-dulu...tu aku menyampah tu..
setakat ni skola oke jep..
tapi tapi tapi... kelas aku selalu banjir...kelas atas dah..tingkat 3 dah..
tapi atap depan kelas bocor....bayangkan kelas orang lain kering..kelas kitorang banjir kt koridor tu...
takpe takpe,kalau jadi swimming pool pun oke jugak..

oh oh, tahun ni dah blaja balek ngan umi.. mesty banyaklah omework lepas ni...
takpe!demi addmath aku sanggup..cewahh...
tahun ni kne lah aku study macam orang baru blajar...haduii...

ni nak share tips yang aku buat biler NAK MASUK form 5..

1. aku pastikan duet dalam dompet aku tak habis untuk topup yang tak berfaedah tu...duet time cuti memang tak gune..sebab takdek income dah time cuti..so aku tak gune punn...aku ni berjimat.. :P

2. ader kenderaan, kalau boleh kete... memandangkan aku bukan setakat ader kete tapi driver pun ader..memang aku bersyukur lah.

3. ader geng yang memang boleh go! aku memang taleh duduk sorang,takut..

kenape mesty ader seme tu??

ape yang aku dah buat dengan mende-mende ni seme :

1. dengan duet yang banyak tu...aku telah memfollowkan diri ke bandar...pegi ecm..tengak wayang..makan...karaoke....jalan-jalan...maen game..beli cd...time time duet tengah masyuk ni lah rase nak beli seme bende..

2. kete tu, untuk driver aku bawak aku pegi jalan-jalan... start dari 29/12 sampai 1/1 tu memang aku dah men 'enjoy' kan diri dengan pegi jalan jalan...rabu pegi ecm..kames pg ecm..jumaat pegi makan..then sambut tahun baru..sabtu pegi makan..then jalan-jalan..malam tu jalan lagi...ohh mase nilah aku rase sangat syok sebab dapat pegi jalan jalan tanpe perlu keluarkan duet untuk isi minyak :D takde tambang punn

3. geng..tak kesah lah tue ke mude ke..yang penting boleh go-on... hari rabu tu aku join geng sis aku...dengan kak marini and kak amalia... keluar dengan dorang ni jadi matang lah... nampak budak kecoh-kecoh mesty kiteorang cakap 'budak skolah..kecoh betol'..mase tu berase macam dah habis skola..padahal aku baru nak amek spm.. hari-hari yang seterusnya pegi enjoy dengan sibling aku lah..best toksoh cakap lahh... syok parok..

memang aku dah berjaye mempraktikkan diri untuk menghadapi spm ....
aku taw spm tak boleh enjoy...
so enjoy lah sebelum spm...

banyak lagi aku nak story dekat kau..tapi aku rase aku kene tidoo dah ni..besok skola..baju tak gosok lagi..hehehe
nite-nite little witch! je t'aime !!

2 luahan hati dari little witch:

fardiyah said...

wa kite pown nak spm taun neh...huhuuuu

josyu said...

wah!! gudluck lah yee! amek aliran ape?