CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

January 21, 2011

saat kau tiada,tika itu hati merindu

muke baru lepas solat...suci tak??

hallo hallo little witch! sangat lah sorry sebab lame tak menghupdatekan story-story terbaru dekat kau..
seyes skola tahun nie sangat buzy yang amat..
jadi memang sgt susah nak online and kalau de mase pun tak nak online.. nak belaja ;D

besok dah 2 minggu my sis pulang kembali ke U dye tu..
ohh ohh rinduu ohh rinduu..hahaha
aku cakap rindu ni, adek aku cakap 'tak sampai sebulan dah rindu?'
adek aku ni takde perasaan sungguh..hahaha

tahun tahun sebelum ni takdelah nak rindu sangat..
mybe sebab mase cuti haritu memang kami banyak menghabiskan mase bersame...
mengarut bersame-same..
memekak bersame-same..
gaduh same-same..
bace novel same-same...
online same-same..
tahun lepas memang seronok dapat cuti dengan sis...
rase cepat je mase berlalu...
ingat lagi sis ajar aku bio... ajar sambil marah-marah *konon lah marah..kuat je tipoo aku ni
tapi best lah..sebab belajar macam tu ingat jeh.. so boleh lah bio A? hahahaha

oke oke,hari isnin = 10 januari bersamaan dengan harijadi sis..
yes yes!time nie lah aku tunggu-tunggu..
sis!! sedar sedar sikit!mu tu dah 21 tau..again ..21 tahun! dah tua dah..jangan berangan budak dah..
hahahaha! aku memang suke nak cakap macam tu..
yelah,dye tu berase mude sokmo..gedik gedik.... -.-" *padahal aku jeles ;D

mase befday sis,aku hantar video...simple jee..dengan stucknyer..hahaha..buduh pone aku tu..masalah...
aku dah beli hadiah untuk sis..tapi tak sempat na kasi..
just simple keychain...aku satu sis satu...
tehee~ ;))

rase tak sabar jeh nak tunggu sis balik semule...
bosan lah..
member-member aku semua pakat pangkah-pangkah orang..
kalau dengan sis bole wat lawak bodo..wat muke bangang-bangang...
dengan syafieqa pun same gok..tapi dye tuu kelas lain pulak..

kesian tak dekat aku?hahaha... *mengarot jeh
so my sick little sis...
cepat-cepat balik...can't wait too see u again...really miss u so much!
naty kite buat bbq jom...tehee~

sis,doakan Ada dapat result yang bagus this year...
doakan Ada ingat ape yang cikgu ajar..
doakan kesihatan Ada..
doalah ape yang patut...
Ada sentiase doakan kesihatan sis..

je t'aime....muahhh!!!

2 luahan hati dari little witch:

sis iena said...

wuuwuuu terharu..sobb sobb *air idung meleleh..oppss tertidak senonohan pulak..hahahaha

dear my sweetie pie, i totally miss u like heaven too..miss u soo much..sem ni myb sis akan kurg2kan balik (nnt lau balik ade org bising sis asik tdow je.hahaha)
btw, i never want to admit dat i have grown up because I ALWAYS WANT TO BE YOUR TWIN so that it's easier for u to share anything with me.. thehehehe..

last but not least, i lolikee maintain muda taw,jgn jeles maa..*wink wink

hahaha..miss u love u..
<3 sis senantiasa mendoakan mu syg
blajar lelok, dgr ckp parent, jgn nakal2, jaga ma n abah, JGN BERCINTA lagi coz u r still young so PLEASE enjoy your life to the fullest dlu(boys nowadays cannot be trusted you know)

*U always stay in my heart ;)

josyu said...

eiiuu eiiuu..ape nih hingus melekit2 dekat baju saye ni...yuckkss!! ;P

alaa,kenape pulak kurang balik??habis sem ni balik lah kan?hahaha....selame ni mmg sis kuat tidoo pun..tak dpt dinafikan XD
twins tak twins,naty i rase tue..hahaha ;P

love u miss u....
<3 i gonna enjoy my life,yes!not going to couple...(buduh jep couple2 nie) XD

*U always in my eyes,never be the number 2..always the first ;))