CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

March 25, 2011

Show ME Your BFF Contest

Assalamualaikum


tengak gambar di atas nie..cantik sungguh..wah...suke lahh... :D

sokeyyy, kali ni sis tagg aku lagi...
care nak join senang jee...

follow, copy pic, paste paste then tulis karangan 320 patah perkataan... *oke aku tipu
senang kan??
sila sila jenguk blog cik nurbalbadiah nie...
rase rase macam ader pic lagi lawa dan hot dari pic penganjur contest nie..
sila sila lah offerkn diri untuk join..
just untuk girlsss jee...sebabnyer hadiah just untuk girlsss...
boyss yang lembut lembut atau ader hati nak pakai skirt ke hape tak soh mengade oke?!*eiiiuuuu geli geli

soo,pic yang terpilih ialah :


Dear Nurulbadiah Lai,

Pic yang kiri sekali tu aderlah pic me and my sis...beliau adelah twins tak seiras saye..

beliau mungkin degil dan tak dengar cakap..tapi beliau pendengar yang baik dan penasihat yang bagus..

beliau selalu membebel dan memarahi saye kerane mahukan ape yang terbaik untuk saye..

beliau suke buat saye sakit hati dengan statement yang sangat bernas...semuanya demi saye...

walaupun beliau tua dan saye mude,saye seringkali rase tercabar atas kependekan ketinggian beliau yang kini lagi rendah dari saye..dan menyebabkan saye dianggap sebagai kakak..

walauapepun,beliau adelah penyeri kepade hidup saye dan BFF yang paling sempurna pernah saye ade :))




pic yang kanan belah atas itu adelah saye dan kekasih hati saye... saye namekan dia dolly...

dolly mungkin jarang bersame dengan saye namun perhubungan tu tak pernah renggang.. kami tetap mesra apabila berjumpa..

dolly berbeza dari mane-mane lelaki yang pernah saye jumpe..

walaupun bersikap kebudak-budakkan namun dolly mempunyai pendirian yang tetap..

walaupun dia akan hidup bersame orang lain,dye tetap dolly saye ;)




pic kanan belah bawah itu ialah sahabat sejati saya...dia adelah puteri dalam dunia saye..

dia tak berlagak dan tak gedik..dia sangat katanggg dan tak bergantung kepade lelaki..

dari segi luaran dia nampak garang tapi sebenarnye hati dye lagi lembut dari hati saye..

dia akan sokong saye kalau benda itu terbaik untuk saye..setakat ni,dia tak pernah puji lelaki yang saye suke..dia kate saye berhak dapat seseorang yang lebih baek...

kalau dia seorang lelaki,mungkin dia dah menjadi putera saye :D


sorry sesangat sebab mengulas dengan panjang lebar...tak pandai nak cakap pendek-pendek..


saye nak tagg:

nazirul - mangse pertame

mai mai mai - mangse kedua

........................

tiade mangse

myraaa myroooo

rafeeqa aina :D

4 luahan hati dari little witch:

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

darling, i like your post :D
good luck dear..
Muaaaahx <3

josyu said...

thanks dear :D
pray for me!!! XD

Nurulbadiah Lai said...

salam dear

thanks 4 joining

done check urs..:)

wish u all de best taw

putt said...

thank you so much babeeee. u r the queen of my heart <3