CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

March 17, 2011

Sorry?? For what?


hallluuuuuu!!!

josyu here :D

tadi aku borak dengan hunny..then dye tanye sape witch tu..

oke oke, kompius kee?

tape lah,lepas nie biar aku jee yang post pape oke?

soooo,lame eh aku tak update blog?

malas + malas + malas= rajin

mksdnyer,bile dah mlas sangat...tibe-tibe akan jadi sangat rajin..*ape aku ngarot niee? --."

soo,topik topik topik malam nie pasal ademm...

ohh sape kenal laki nie?nak aku letak gambar dye ke??

ohh rasenyer sangat tak perluu kann??*oke fine

aku rase bersalah dekat dye nie...

mende yang aku buat dekat dye..bukannyer aku marah dye ke hape...

tak de tacink-tacink punn...

ok jeh..

just, biler aku rapat dengan dye...

mcm ader satu perasaan yang pelik...*weird O.O

dan aku perasan, sikit-sikit aku mcm tak puas hati tengak dye dengan orang lain *tak tak...tak jeles punn

lagi yang aku rase bengang nyer, orang yang rapat dengan dye tu tetibe baek hati nak senyum,nak hai hai hai dekat aku.

nak pegang segale..

padahal selame nie,kiteorg satu kelas..ader dye buat camtu..

harammm wehhh!

since biler pulak orang nie baek nie?

since orang nie rapat dgn dye an?

ohh ohh,tahu tak ape yang aku pikir...

(minah nie nak tunjuk yang dye rapat dengan mamat tu ke?)

aku sangat lahh malas nak care nyer..

tapi maken lame maken panas jugak kan?

yes! aku mcm dah terperasan kan something..aku suke dye.. NOHH!!!!

*segan segan segan >.<

*errr,muke aku dah merah >.<


hello?spm kot? mane ader mase untuk seme nie...

untuk mengelakkan aku daripade berfikir tgtg mende nie seme..

aku remove dye dari fb. delete nom dye *kejam sangat ke?

dye pun ta contact aku..mcm tade mslh je..kan kan kan???

tapi laen hal pulak jadi...

ape yang aku cakap dekat mai dah tersaber dekat ademm then tersebar dekat bff aku seniri..

then bff aku ni suke hati dye suro ademm nie mintak maaf segale...

ya allah...ape kejadah laa nak mintak maaf nie?

bukan dye wat salah pun..

so aku pulak yang rase bersalah...

haishhh....

patut ke aku contact dye dan terangkan sgalenye??

1 luahan hati dari little witch:

Arumi Dasuki and Erma Alyssa said...

sayang, kamoo ditag :D