CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

August 10, 2010

fasting month


SELAMAT BERPUASA..

hoyyehh..hoyyehh...
tak lame lagi nak raye..yeaaa...
walaupung raye sebulan lagi...
tapi ako tetap happy happy giler...
ne kes selok nak raye ahh....

so malam ne dah start tarawih kann..
ha readers sekalian,pegi ke tak??
ape??sakit perot??cirit birit??
banyak la korang punyer alasan..

so tahon ne josyu sambot puase ngan aboh,mama and syuib jee..
aman tak dapat balik,sis eina un same..bro kde dye kate nak test dulu seminggu berbuke kat sane..
kalo tak mampo naty dye balik arr amek makanan..
komfem dye balik punyer carik makanan..hahahaha....
memandangkan kiteorang just berempat jee kat rumah ne..
so pastinyerr belake-belake pegi laahh..
dekat bukit rangin laa for sure kann..
kat tempat laen,ader kisah gelap diantare syuib dan tempat itu..hahaha...
hanya yang berkenaan jee tahu...

satu mende je ako suke bolan pose nee..
sebab mama akan masak sedap-sedap wohh..
meaning lagi sedap dari biase,bukan masakan sebelum ne tak sedap taww..
kalo korang nak jugak,jempotlah datang ke rumah..hohoho

so berpuase hari-hari sekolah ne memang penat tahap gaban taw..
nak-nak lagi kene naek bas yang mampat macam sardin tuu..
panas tak payah cakap laa..
macam nak pengsan jee(tapi tak pena pengsan lagi)

time bersahur tuu,haiyoo...
mesty belake-belake pakat malas nak bangun..
pastu dah sahur tuu,pegi sambung tidoo..
buruk giler perangai..hahaha

lepas ne,josyu nak sent mesej dekat seme orang yang josyu sayang..
yea,reza pong same sebab josyu sayang dye sebagai kawan sangat-sangat taw...
sape yang tak dapat mesej tuu,harap maaf..tade nombor laa..
tula sape soh tak promote nombor kat josyu..ceiitt...

last but not least,SELAMAT BERPUASE TAW....jangan ponteng pose lakk..

harap korang seme tak jadi macam dalam gambo ne yekk... :D

p/s: maafkan penggunaan kate ganti diri yang sering berubah dari ako ke josyu dan josyu ke ako..harap ampunn....

0 luahan hati dari little witch: