CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

August 6, 2010

one litre of tears


'COMEY....
hmmm...busuk ahh bau....eii,tok mandi nee..patut ah busuk'

dulu,slalu cakap gituu kat comey..comey busuk la,comey gedik la..
macam - macam cakap kat die...

skung,semenyer dah berubah..
hanya disebabkan penyakit kucing tu...
comey dah pergi buat selamenyer...

comey,seriously ckp...
rinduu giler taw...
rinduu sangat...
semalam,kite pegi taman nek beskal kan...
comey duduk lam rage,comey ta nakal pong..comey diam jee..
pastu kite men buaiyan,time tu pong comey tak meragam...
comey senyap,comey baring je..bler nak stop tu baru comey bunyi-bunyi..
pastu kite jalan kaki balek rumah...

comey,tak sangke eh??
tu la last time kite maen same-same..
lepas kite balik dari taman tu...comey tidoo atas katil dalam bilik Ada an..
comey ta gerak pong..na tidoo pong macam tak daye je...
Ada tengak comey cam demam je..tapi badan comey tak panas...
pastu mama kate yang comey sakit sebab Ada tak kasi makan..yeker??
Ada pegi rebus ikan pastu gaul ngan nasi na bagi comey makan,tapi comey tak usik langsung..
Ada bawak comey kat luar,na kasi makan..tapi comey na gerak pong macam tak daye giler...
Ada taw comey sakit kan...
Ada engatkan comey demam kejap..
sebab dulu pong penah gak gituu..tapi dulu badan comey panas...

comey....
malam tu,comey ilang...
puas cari tapi tak jumpe pong comey..
comey pegi mane??
orang kate kalo kuceng tu nak mati dye akan larikan diri...
malam tu Ada tak terpikir pong gitu...

sumpah tak sangke yang petang tu last Ada dapat pelok comey...
last dapat cakap ngan comey...
last dapat maen ngan comey...

comey,u're my evething...
kalo Ada diberi pilihan antare comey dengan muh....
memang Ada sayang comey lagi...

comey,nape pegi tak gitau ha??
nape pegi macam tu jer??
comey...
at least tunggu la Ada balek skola dulu...
ne tak...pegi senyap-senyap jee...
tak cakap pape pong...

Ada panggil comey..comey tanak bangun pong...
nape ha??
mara ke kat Ada??
Ada de wat sala kat comey kee?
comey,Ada panggil tak dengar kee??
'comey,bangun la comey...'
Ada cakap camtu sambil belai comey...nape comel kaku jee??

comey,Ada nak hug comey for the last time..
Ada nak cakap i love you kat comey...
Ada nak mintak maaf sebab selalu lambat kasi makan...
sorry sayang... :'(

comey,sungguh cakap...
Ada nagez sampai tertidoo...
time tengah menaip ne pon dah bape liter air mate pown tak taw dah...

comey,sape nak duduk atas katil bilik Ada tu dah??
sape nak duduk atas Ada time Ada solat??
sape nak pandang Ada time Ada tengah makan??
sape nak masuk ikot tingkap kalo ako tutop pintu??
sape yang degil masok rumah walaupong kene letak kat luar??
sape nak tido atas kain-kain Ada tu dah??
sape nak buat seme tu dah...

comey....
sori tadi time tanam tu..
Ada tak de skali..
Ada just tengak ikot tingkap jee..
Ada tak sampai hati...
Ada tanak orang nampak Ada nagez...
Ada sayang sangat sangat kat comey...

comey...
ne ader pic comey yang Ada tangkap pakay pone...
Ada tak mungkin leyh lupekan comey..
love you like heaven....

comey and muh...comey tidoo pong bergaye..biler lagi dapat tengak comey camni.... :'(

comey tidoo dasyat laa...tu pong nak posing-posing...

COMEY.....
ape yang jadi...
memang sedeyh...
tade orang Ada nak citer pasal ne...
bru tadi cakap ngan nyna sal ne..
sumpah sedeyh,tahan jela...
kde,kak ina,aman pong dah taw...
entah la dorang tu....

kenyataanyer,memang payah na terime hakikat comey dah tadee...
rumah ne mesty sunyi balek macam dulu... :'(

0 luahan hati dari little witch: