CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

February 3, 2011

bile dah kene puji..kenelah bangge

ohh aku perasan cuti cuti nie orang maken malas nak update blog??
kenapekah? knpe dengan mereka nie? aku dah hilang arah tujuan..
boring tade blog nak dibace....
witch witch....kite selalu ditinggalkan berdua...
ahh takpe takpe.bole lah kite menggedik sekejap...

hari blablabla *tarikh tak dapat dikenalpasti
family pak busu,mokya and pok long datang umah aku...
yes,mase tu tok wan tidur dekat sini..macam biase lahh..
masing masing tak tahu pun yang pak busu dah balik dari mesir...
mak su yang col cakap nak datang...

bile dah sampai tuu....seme lah terkejot sebab pak busu ader...
then kteorang col mok ya suro datang pulak..
pak busu punyer keje lah nak buat surprise nie...
then ramai lahh yang datang nyer kat rumah kiteorang nie...
macam rumah terbuka pulak...

mase ramai-ramai sampai nielah aku nak snap pic...
sila sila,pilih mane yang berkenan...nie seme kazen kazen aku nie :D

syahmi :D kesan dye luka kat dagu tu still bole nampak lagi..sian dye..
syahmi skung da kurus skit...tapi maintain comel...syahmi tetap dihati... :D

fahim and syahmi...seyez cakap fahim dah gemok plus bulat bulat..aww im maken berat lah skung..
da tak bole dah nak dkung lame2..hahaha...

najma...sape tak kenal buat ganaz nie? susah nak tengak dye pakai baju macam gurls...terbaek lah..ma pakai baju camni nampak comel skit...nie ikut pakai baju mcm im...taw laa korang nie dah mcm twin....dahsyat dahsyat..


kami nak kawen naty....LOL :D

hah..witch nmpk kan pic kat atas tu...itulah aku ngan im...
ader citer skit tgtg baju kurung yg aku pakai tuu...

mase tu,seme orang dah bersiap siap nak pg kenduri kawen YB dekat bkit rangin tuu...
mule mule aku nie pakai bju T-shirt jehh....
so tukar laa baju pakai baju kurung...baju kurung nie arwah yang punyer...
lepas dah siap tudung hape seme tu..
aku keluar terus ddk sebelah tokwan...
saje jee nak testing tokwan perasan tak baju tu baju sape...

then start lahh manusia- manusia nie pandang aku..

mokya : eh...lawa baju....nie bukan baju arwah ke?cantik cantik...
tokwan : hah,nie ader jee baju arwah..muat dengan awok nie..kate takde..

tetibe budak im nie datang dekat aku..pegang tangan aku then cakap..

im : kak Ada...comelnyerrrr....(dengan muka yang kagum habis...bole nampak betape terujanyer budak nie)

LOL,aku gelak habis time tuu....kecik kecik dah pandai dye cakap...

mase nak keluar tuu..im tanye aku lagi..

im: kak Ada nak pegi mane?
aku : kak Ada nak pegi kawen..nak ikut?
im : mane boleh kak Ada kawen...(sambil tarik tarik kaen aku)
aku : kenape pulak tak boleh?
im : kak Ada kawen dengan im..baju kite kan same..

LOL,again aku gelak lagi....ceit budak nie...kecik kecik dah pandai kau cakap...hahaha
comel gile dye nie..geram aku...
bile dah besar naty, aku harap dye tak bolat sangat...kang tak comel.
sedang sedang cukup...baru aku bangge ader kazen comel mcm dye.. :D


0 luahan hati dari little witch: