CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

February 21, 2011

melake maju..walaweiiiii~

assalamualaikum witch!!!!
hello hello hello...
lame kite tak story morry..
yes yes..form 5 sangat buzy...
no time nak blog blog nieh..fb pun macam tak wujud jeh bg pelajar-pelajar cemerlang macam aku nie.. heheh*dusta belake-belake

memandangkan harini aku telah jatuh sakit akibat futsal yang buas haritu...
ditambah dengan segugut semalam...
pagi tadi aku memang tak dapat nak bangun dari katil..
so mama telah mengishtiharkan cuti josyu untuk harini..*alhamdulillah...syukur-syukur..
sememangnyer aku gembira lah sebab homework pun tak siap..hahahaha....

sebab aku memang takde mase nak update blog nie..kisah yang berlaku 4 haribulan 2 tuh tertangguh sampai harinie..
cuti tahun baru cine kan kan?
so hari jumaat tu bertolaklah kami dari kuantan ke melake demi melawat sis iena yang menetap dekat situ...
kali nie,just mama,abah,syuib ngan aku jeh.. kde tak ikut sebab aman balik rumah..
aman tak dapat nak ikut kteorang sebab nanti tak sempat dye nak balik kolej dye tu...kesian kat dye... :'(

dalam kete tu,aku telah berjaye menghabiskan buku the curse...pegi balik baru habis bace..nak muntah bace buku dalam kete.. O.o

sampai sampai amik sis iena dekat U dye..then kami vroom vroom pegi ke ayer keroh...
gile lahh sampai sampai jeh keter dah berderet-deret..
bapak ramai keter nyeh..
so so abah macam selok selok nak pegi zoo..
sebab ramai kete kan,parking jela tepi jalan ...jalan jalan jalan...
last last amik keputusan nak pegi taman buaye...
actually tak nak pun,tapi abah macam beriye-iye jeh nak pegi...

josyu : abah tu nak pegi sebenarnye..sebab tu semangat sangat..
sis iena : hahahahahaha!

yes,aku kenal abah nie..kalau tetibe dye je sorang semangat lebih..memang dye nak pegi lah tu..

so aku ngan sis pun bikin selok lah...padahal nyer taman buaye je kot... ;P

kteorang selok skali snap pic..orang laen dok pandang-pandang jeh :D


dalam taman buaye nie ader taman burung jugak..
nasib lahh tak kne berak dengan burung...teruja tengak ader burung tu comel giler..


yang korang tengak macam panda tengah tidur tu bukan burung okeh..
sejenis koala kot?entah,aku panggil haiwan tu teddy bear :D
oh ye!kat sini banyak gile buaye..name pun taman buaye kan?
besar kot..
and and ader buaye yang diawet jugak...
woooo,besar besar...
ular pun ader,tapi tak snap pic..sebab macam tak menarik jeh..
yelah ULAR je kot...panjang jeee.bukan menarik pun...

so so so,hasilnyer bile dah penat jalan jalan...


nanti nanti abah cakap kite datang lagi...yesyesyes!!
encik buaye,saye akan merindui anda semua..
muahh!!



0 luahan hati dari little witch: