CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

November 24, 2010

Kids & Baby Photo Contest

salam utk semua..nampaknyer aku telah ditagg oleh member yg aku syg bucuk2 kecik molek iaitu nazirul..
owh,nmpaknyer salah faham antare aku dengan nazirul sudah kembali normal...
alhamdulillah, suke ni suke.. lg2 bace post dye tu,waa,nagis woo :')
kembali kepade tajuk entry kali ni..
nampaknyer ader contest nak kne join ni...
lets cekkidauuttt !!

syarat2 before korang nak join..

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

contest dengan rasmi nya dah di tutup:)

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.

banner contest
*letak di sidebar dan di dalam entry

manusia yang comel lote, anda telah ditagg oleh saye :

*kalo tak tulis besar2,korang tanak bace..kann??*


*kepade kaum lelaki,boleh kasi kat ur mommy oke? :))



gambar yang terpilih!!

nak terang skit pasal gambar ne...
pic baby yg atas tu adelah josyu(*me me me!!)
dibawah tu,aku dah start membesar sdikit...
ni pic dengan my family..
omma is not here cuz jadik potograperrr..
thankiuu omma, je t'aime!

doakan aku menang,mcm best jee dapat hadiah tuu..leh kasi kt my sis.hee
*josyu tak pakai subang yee

2 luahan hati dari little witch:

Raby said...

ok da buat.ahah

josyu said...

yeay!!!!!!!!!!!