CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

November 26, 2010

Uliui Homseutei

mein lum


du beonjjae bang

sigdang


amacam??ader terpikat?? haa,untuk makluman...nilah homestay kami!!!
homestay ni terletak kat kawasan paling strategekkk iaitu kat sungai isap...
ape?tak strategik korang kate?hampeh lah korang ni...
penat woo nak renovate rumah yang dulu buruk jadi cantek macam ni..nampak senang tapi susa woo...
aku telah menghabiskan mase bape kurun tah nak tolong cat, tolong cat,tolong cat...
hmm,aku rase aku tolong cat jee...tapi pape pun..tetap susah..
sebab nak cat tu,bukan dinding je..siling pun kne cat..nak kne teliti,naty cat tu mercik...
kalo takde orang yang cermat mcm aku ni,rosak lah rumah ni..

akhirnya,setelah mase holiday aku telah dihabiskan dengan hanye menyiapkan rumah ni...
so now rumah ni dah pun siap...
tadaaaaaaaaa!!!
suke ta suke ta??

sedikit info :
terletak dekat sungai isap perdane..*tidak sure..heehee~
agak2,muat lah satu family dalam rumah ni,nak bawak 5 beranak pun lepas....
bilik banyak...
main room ader aircond..
second room katil queen size..*yeker?tak kenal lah katil mcm mane..yg pasti bukan single punyer

apelagi eh?aku ni tak pandai nak gitau mende2 yang best..
nak tahu kene dtg lah..
harge tu, tak mahal punyer.. :))
so pape hal contact jela...means komen laa kan...

jagbyeol~

2 luahan hati dari little witch:

twinkle twinkle said...

suke tgok almari tu ;D

josyu said...

thanks dear :D