CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

December 21, 2010

kontest belog terkemas?



Syarat-Syarat

1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
*make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .

2. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

3. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau .
senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .

4. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.

5. tag 3orang blogger ok :)

so : erma

END

thanks nazirul sbb tagg aku.. tapi aku punyer blog ni mane de harapan nak menang...hahaha...
i'll keep standing to your love it isn't only for your beauty
tak rase ke ayat ni sweet?

0 luahan hati dari little witch: