CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

December 26, 2010

chocolate love


assalamualaikum witch!!
sorry la lame tak update...
tenet prob lah...haritu dah prob,tapi oke sekejap..then prob balik..
tak taw lah streamyx ke yang bengong or orang tenet tu yang tak pandai nak buat keje.. *maaf ye hencik saye mmg tgh marah ni
sampai harini tak leh nak beronline lagi..
bergantung harap pade hencik belodbend yang laju ni..*thanks yea darl~
dah ader peluang dpt online ni..apelagi kan..

untuk makluman korang...aku memang suke coklat...
masalah memang dapat selesai kalau ade coklat..*tak caye try lah
pastu ader pulak rezeki nak blaja buat coklat seniri..
dengan kebaikan my sis tolong support duet..aku pegi class buat coklat..

sila-sila lah melelehkan air liur korang bile tengak pic coklat yang aku buat ni :D


kalau korang nak tahu.ader macam2 jenis coklat...ader lolichop , coklat marble , coklat oreo , coklat imej and beberape coklat yang tak diketahui namenyer...
dalam bekas yang kotak tu setiap coklat nyer berbeza-beza...sedap tu toksoh na cakap la..
and ader jugak dark coklat..woo,suke suke..!



opps sorry... tak sengaje ter'upload' skali pic diri seniri yang comel tahap gaban ni...
hahahaha!
oke nampak nampak?itulah dye coklat-coklat yang aku sangat kedekut nak kasi orang makan...
sebab sayang sangat..
padahal bole je nak buat balek..teheee~ :3

ouh, aku pun nak jual coklat ne..bukan jual yang dah siap buat ni..yang ni dah kene makan..
maksud aku kalau korang nak bole jee buat tempahan..
kontek-kontek la nom aku eh..
0145224062
jangan nak menggatal-menggatal...aku report polis!!

seyez cakap.lame jugak time nak blaja buat coklat ni..
part paling best sebab dapat la makan free kan..
almaklumlaa, nak pegi belaja tak makan dulu..
then tengah blaja ni perot maen lagu rock pulak...
sebek je..
then cik ita blanje makan free!!yeey!!suke uu~

kalau lepas ni ader kelas blaja coklat lagi,kene pandai bodek my sis lagilah nampaknyer :D
oh,befday korang aku kasi coklat je oke ta??

0 luahan hati dari little witch: