CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

December 21, 2010

nak tahu cakap jelaa...cewaahhh

semalam punyer entry aku buat habis pantas...tade intro hape...sori-sori....
aku taw dah lame aku tak huupdate kan kan?
mesty korang rindu aku kan...teheee~
oke oke..semalam aku dah terlepas pandang something... engtkan nazirul jee tagg..
man ni pun nak memfamouskan name kat blog aku jugak...hahaha
so jom tengak ape jenis tagg dye kasi...

apekah benda penting dalam hidup korang ??

let see....of course la family aku..my demuk,kecek and bubu...my teddy bears (jojo,snow,isabella,ciko,brownie,tinny,boy,bella,lily,gurl,flurry)... kawan-kawan aku....mende-mende yang aku kedekut nak kongsi tu...mende tu aku sayang lah..

bende terakhir yang korang beli gune duet seniri ??

aku beli vitamin untuk kucing-kucing aku tu... demuk buat2 tak sihat, penat-penat hantar klinik padahal tade pape pun...so aku beli vitamin nak kasi dye lagi gemok..

dimana tempat korang nak langsungkan dan tema perkahwinan nanti ??

aku tak kesah pun mane-mane...tempat kawin bukan halnyer..sebab aku tanak laa tempat kawin mahal-mahal sampai kawin pun susah.. biar laa cepat..majlis tu nanti aku dah kaye leh buat gempak punyerrr...tema? ekceli aku nak pakai putih..korang yang datang kne pakai black..bole??hahahaha.... merah lah lawa...aku suke merah.. :D

adakah korang sedang bercinta ??

ohh sadis betol soalan... aku ni memang suke bercinta...tapi aku takde pakwe..err,apekah?? the truth is aku tak bercinta pun... bile aku dah start tue ni...aku mule berminat untuk berkawan dan berkenalan dengan lebih lame dengan boys..sebab aku kalau boleh nak kenal suami aku tu lebih dalam. bukan baru kenal terus kawin... wattheefuukkk

berapa lamakah anda akan mencintai kekasih korang ??

setakat aku pernah berkasih-kasih ni..paling lame 5 bulan je.. tu pun kene gelak dengan adek-beradik aku... memang aku cepat jemu bercinta...walawweee~

novel/buku/majalah terakhir korang beli ??

komik bole tak?? maid maiden..ohh aku suke komik..aku de koleksi komik yang bole tahan banyak kalau nak banding dengan buku pelajaran... dan komik ni aku tunggu dekat 4 bulan baru keluar second punyer...lame kott...

apekah name penuh ??

nur syuhada binti mohamad aziz... jangan tanyer kenape orang panggil josyu..panjang nak citer... naty aku buat entry khas pasal name aku..nak??kalau nak tolong bagitahu..kalau ramai sokong aku buat :D

antara mak/ayah korang.. mana yang paling mesra ??

mesty lah mama aku..mybe sebab perot kami same buncit kot?issh jahatnyer aku..haha..tipuu jee... mama ni sporting..bole buat gelak-gelak...abah dye tegas plus garang sikit..tapi kadang-kadang abah perangai kalah budak...aku panggil perangai itu 'gedik'..
tapi seronok jugak dengan sikap mama ngan abah ni...

adekah korang basuh seniri ??

basuh ape ni??hey,zaman sekarang pakai mesin lah...hahaha! tadelah seme nak pakai mesin kan?? aku basuh baju sekolah seniri oke..kasut skola i wane hitam..pakai febreze jee... aku tanak lah jadi moden sangat..naty kesian suami aku dapat bini tak pandai basuh baju...

dimanakah tempat yang korang betul-betul nak pergi ??

bile aku tengak jawapan man.. aku pun nak pergi syurga..sape tanak pergi syurga kan..
kalau kat bumi ni..aku nak pergi mane eh?tempat yang ader coklat jee..aku panggil tempat tu choc world.. adeker?

pilih satu. peluk atau cium ??

aku suke peluk..sebab tu aku suke peluk teddy aku yang belambak tu...kalau tak peluk dorang malam-malam sejuk nak tido..ehh,aku dah membebel mende tak kait dah..

5 bende yang korang sayang dalam hidup ??

-family
-cats
-teddy bears
-komik
-friends

5 lagu yang korang selalu dengar ??

aku dengar lagu random je.. tapi kalau dekat pone tu.. aku prefer semuar lagu maher zain..

7 blogger korang nak tagg ??

aku tanak tagg sape-sape..hahaha..bole kan?

* yee,clap-clap..habis suda sesi interview dari cik josyu yang manis lagi menawan..hahaha
timas buat blog man sebab menyumbangkan lagu.. even lagu tu bile dah habis stop gitu je..then aku kene refresh balik blog tu..takpee-takpee..lagu tu sedap dan telah menemani aku untuk menulis entry kali ni..
sori sangar-sangat sebab lambat jawab anda aku melalut panjang-panjang :D

0 luahan hati dari little witch: