CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 9, 2010

sleep well

monink korang monink!!
wahh cepatnyer mase berlalu...sedar sedar jee kan dah 2.30 pagi....
semalam kan aku kate nak tidoo lepas hudpate blog kan??(hupdate tuu)... last-last aku tak tidoo taw smpay lah tengahhari baru dapat tidoo...wakluuu......hahahaha!
again,aku rase aku tak tidoo lagilah jawabnyer harini...yeyy yeyy....disebabkan semalan tak tidoo,aku telah berjaye bersahur dengan mama,aman,kde,syuib....aboh tak bangon sebab nak keje...

kalo korang nak taw,banyok mende jadi harini...
aku telah berjaye menghasilkan kueh kelape something..err tak taw name..hahahaha!
lepas habis je sahur tuu tros start buat sampailah kol 8 lbeyh...sakit2 belakang aku ne sebab berbongkok..macam makcik tue dah aku ne..padahal aku masih comel lote lagi..ahaks!!
disebabkan kecuaian aku,mama telah termasak kueh yang same sebanyak 2kali...so keras plus rangup betol kueh tuu...mengamok sakan mama... sorry sorryy....
sambil2 tggu kueh tu masak aku pegi laa men lappy aman yang tidak bername ne...
online sane online sni tak taw lah ape yang aku dok online macam orang gilee...chatting je lebeyh..hahaha
tengah pagi bute nee aderlaa pulak krisis tak diundang datang...

nak halau tak sampai hati nak sepak tak sampai kaki...sabar jelah...
pasal ekamus yang tak boleyh dipakai..dye tak dapat nak daftar,mengong betol..so secare kejam setan tanduk 2 aku telah menyalahkan encik2 yang menjual barang tuu..bengong laa dorang, dasar penipuu(ayat nak marah)...
akhirnyer selepas berhempas pulas aku dok tekan2 tikus kat com uh,tak jugak jadik2...
mental ne mental,aku ngan mama muke redha malas nak care tinggal je mende uh...
sambung balek pegi online then thiagu tegor taye sal omework..
homaiigoosshhh(ayat sopan), aku tak buat pape lagi..hungga hungga hungga(bahase orang asli)
dengan bersemangat nak buat ne tetibe baru sedar diri yang aku tak taw setabuk habuk pong ape omework..ngaa~!
dengan semangat nak buat omework seme dah terbang melayang2..aku teros keduuummmm atas katill...
naseb bek ringan tak de la ptah katih tuu...tros je lelap...
*wink2
sedar2 jek kol 4.15...wahh!!!4 jam aku tidoo..puas ati arr..tapii rase nak tidoo lagi..hahahaha
tak puas kot...satu hari tak tidoo mane boleyh ganti ngan 4 jam jee...
no no no no no!!

malam tuu pulak sis iena balek....yeayy!!
makcik kecik nee balek besh besh..macam2 dye bawak balek skaleyh..
nak taw kee??tunggu next post eyh??akan diceritekan disituu..hikhikhik...

owh!sebelum aku lupee..korang perasan tak blog aku berwarne pelangi??
yeayy!!cantek cantek..kalo dapat hapuskan pink tuu lagi cantek..kann???
setelah bertahun tahun aku kaji blog nee dapat la aku carik camner nak lawokan lagi blog ne...
hebat tak hebat tak??(padahal sis bantu)
kalo aku dah expert dan rajen lagi lagi aku lawokan lagi lah blog ne yek..
skung aku nak pegi usha lauk2 yang kat dapo tuu...
perut aku ne tak mengaum or maen lagu rock or what...
tapi aku lapooo...hahahaha

makan yeyy makan!!! XD

0 luahan hati dari little witch: