CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 14, 2010

kes baru

masa : 13.09.2010
tempat : rumah mok ya


lokasi kejadian : di halaman rumah mokya
senjate : hendal beskal

mangsa : syahmi

suspek : aina(kakak mangsa)

bukti : kesan darah yang menitik dan terkena pade wedges aku

doktor pyschology : cik adlina

doktor : ibu mangsa

owh sangat scary tayah cakap lahh...
kali neyh punyer accident lg terok dari cik abg kite yang sebelum ni..
memandangkan mangsa adelah kanak-kanak bawah umor yang masih suci ader teruna lagi(tak sabit dohh)
kite sedia maklum bahawe kulitnyer halus macam gune sabun susu kambing mmbeeekkkk tuu...
ape citer aku pong tak pasti actually...
dengar2 budak meraung kuat giler macam nak retak cermin rumah...
aku yang pegi tengak..sampai2 jeh tengak pak busu(bapa mangse) tengah mengelap darah2 yang keluar lagu gile macam paip air jeh..
ngeri tak soh nak cakap lah..aku teros bla,takot punyer pasal(macam mane nak jdi doktor ni?)
aku panggil mak su(ibu mangse) kat dalam bilik...
kecoh kejap rumah sebab mmg tak dinafikan terok gilee ahh luke...
gilee ahh kalo korang kat tempat aku,memang ngeri ahh..http://www.emocutez.com

kalo lah drakula tuu memang wujud,mesty dye suke hati gelek2 punggung sebab banyak darah dye dapat minom malam tu...
tapi malang nyer yang ade pong kat dunia ni hanyelah kaum lelaki yang taw buat love bite jeh...
love bite bukan minom darah tapi mengeluarkan darah je..jaoh terpesong dengan ape yang drakula buat...
no no no no...tak same sikit pong yehh http://www.emocutez.com

aku tanye lahh dekat wawa ape yang jadi sbnarnye...
wawa kate aina nek beskal then dye lggr syahmi...
tak lame tuu sis eina kate pulak aina jatoh beskal then tindih syahmi..
hendal dye tu kne kt muke syahmi.tula terok sgt luke tuu...
owh sangat menyakitkan takot aku nak pikir...

luka tuh takot aku nak tengak..sebab macam terok gilee jehh...
pic2 ne pong banyak sis eina yg tolong snap...hahaha,tengkiu sis :D
tapi alhamdulillah pas dah isi obat tuu dah balot seme...oke la dari mule2 tu...
kalo tak korang boleyh dengar syahmi meraung kuat gilee....
kecian syahmi,,sabar yee sayang??

lepas ape yang jadi,aku ngan sis eina mule terpikir...
adekah ini ialah final destination??(terpengaruh lepas tengak final destination 4 petang semalam)
siapekah mangse seterusnye??
bile mende ne akan berakhir??
harap2 tade pape lahh yang jadi dah...
takot!!!saye tak sanggop..hahaha!fail lah nak jadi doktor gni...
uhhh darah menakotkan saye yang amat....http://www.emocutez.com

2 luahan hati dari little witch:

ieqa said...

perghhh sakit! sian dieee. huk3

josyu said...

sakit tu tayah cakap..sye tgk ngeri..... XD