CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 13, 2010

penyesalan yang amat

urrghh...
tak taw nak cakap ape...
penyesalan yang amat sangat sungguh...
npe la aku suke sgt ekotkan perasaan ha??
heyheyhey,aku tanak pong pape2...
beb,kawan...korang boleyh fhm tak??
tolong jwb buat aku berharap something yang aku taw mende tu tak kan jadi..
aku just nak kawan ngan dye...
so pless tolong lahh...
stop suroh aku buat something yang pleyk...
aku nak kawan je ...
okey korang faham tak KAWAN tu ape??

p/s: kali pertame aku tuleh pendek nak mati =.="

0 luahan hati dari little witch: