CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 17, 2010

i'm just a sucker for love

love kill me shit~

it all about love...
so tonight i fell like wanna update my blog about love...
dum tap dum tap,tap tom tap tom(bunyi gendang)

rasenyer korang penah bace kan pasal post aku yang sorry tu??
ha time tu tengah bergaduh tanpe sebab dengan assistance aku tu..
skung ne dah baek tapi rase cm laen jek..
everthing is different now..
a lil bit sad coz i had a great time with him mase kiteorang kawan2 dlu..
memang rase nak sepak dye ah...haha,tak sabit jeh..

sbnarnyee kn kan kan kan kan....
ader budak dtg mintak kapel weyh...
alohoii,bab paling aku lemah skaleyh bab ne laa..
haa mule lah aku buat2 tak faham lah,lupe lah,malas lah...
tu alasan tanak kapel yea..hahaha...
si mamat ne member aku..dah lame kawan ngan dye..4 taon kot..
tup tap tup tap ttbe nak kapel ngn aku??
oo-em-jiee(ayat myra),ape aku nak buat nee??
hahaha,konon laah cuak...
padahal tade perasaan duh...
lalalala~

sejujurnyer,aku sememangnyer menaruh hati kt assistance aku tu jer..
so macam bile orang mintak kapel ne,rase macam 'haa??tapi awk sye suke org laen'
haa,rase macam tulah..satu ayat yang sukar nak diterangkan..
tapi kan,biler pk balek.why don't give him a chance??
sbb dlu kan aku sllu lah pk,knpe kalo org mintak kapel.mesty je nak reject..ce kaci chance kt org tu dlu..
actually,aku pernah melalui saat2 macam ne..dlu sllu lah pk camtu...hahaha
so now??macam mane??
cakap tak serupa bikin??duhh.tanak lah aku kne tuduh camtu..no no no no!

hmm thinking~~~
dlu aku pernah cakap gni kat fieqa..
'kalo lah ader orang mintak kapel ngan aku,aku pg mintak kapel ngan assistance aku pulak'
hahahaha!! biler pk pulak kan,aku ne suke cakap mmg TAK SERUPE BIKIN jeh..hahaha
abaikan percakapan aku tuh..lalalalalala~

kiss me kiss me,say that you miss me...
tell me what i wanna hear,
tell me you love me...

so sape ader brand mau cakap macam tu??
datang jumpe aku depan2..
mmg aku terime lah kalo dtg melutut mintak kapel...
:D

0 luahan hati dari little witch: