CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 2, 2010

ketawe penyeri hidup


halu halu...... sori giler sebab lame tidak mengupdate blog yang usang ini...
lagi sibuk belajar,enggak punya masa dong...
so now ader free time walaupung malas,tapy tape laa...
update la jugak..
kecian kt readers sekalian nak bace kan..??
(ader ke orang bace blog nee??macam tade jee..hahaha)

so, just nak citer je bout today...
so awal-awal pagi pegi skola ader fesyen show untuk majlis penutupan kemerdekaan...
oke la not bad,model-model seme pemalu.. tak syok sangat laa..
then after that masuk dewan ader khatam al-quran sampay lapukol 9.10...
abes je pegi agame dekat bilik KKQ...
haa,time agame nila macam nak giler weyy...
so josyu,maya ngan meen tak hafal lagi hafazan 4 mandi wajib ngan azan,iqamat...
haiyooo,ustazah mara giler..pastu dye cubit pipi kteorang,ya rabbi...macam nak terpelanting rase..sakit tapaya cakap laa..

macam biase la kan kteorang memang menghafal amek mase..feeling la katekan..haha
so kteorang tak masuk chemist,rehat,ngan bio sebab nak buat ne jee..hafazan ne laa..
actually meen abes awal dari kteorang,dye abes time rehat..tapy dye tana la pagi sorang kann..
soo tunggu-tunggu, aku la orang last bace then alhamdulillah abes jugak..
tupun habes lupe biler tengak je muke ustazah seme ayat hilang berterabur..cuakk!!
keluar-keluar je bilik KKQ meen tegor sebab muke aku pucat sangat..haha,yeker??

da abesh chemist tuu ader dalam bape minit jee nak abes bio..so kteorang decide tanak pegi bio sebab dah lewat kan..
then masok kelas cam biase seme lahh..lepak-lepak dalam kelas...
lepas waktu bio waktu bi..teacher mas ne mmg suke masuk awal dalam 10 minit g2..
jadi kteorang pegi toilet jalan slow-slow then biler masok kelas budak-budak ne dah ader dah..

start lah satu mende yang memang buat aku rase saket ati laa..
macam ne..mas tu ade la cakap...
"ader 2 gurls ne datang jumpe sye dekat kelas 4sg nak hantar omework.then sye suroh dyeorang buat semule so dyeorang mcm tak puas hati...so one of the girl tak taw laa tak sengaje atau ape hit the door..sye tak kisah awak anak datuk or ape.selagi awak belajar dengan saye..you're my student..so awk taw ape awk patut buat"(dye speaking la..like always.mas tukan tak fham bhase melayu)
actually aku tak dengar pong dye citer coz aku tenga borak ngan meen..ne maya lah yg citer tak silap aku..
dalam pukol 12 tak cilap kteorang kene turun coz ader pameran setem..so maya dengan rakus telah memakse aku meminta maaf dari mas tu..
ya,dengan tidak rela hati off course la aku menolak kan??tanak lah..sakit hati ngna teacher tuu...

so bla bla bla,aku wat bodo blaja macam bese jep..
so mase berlalu dengan perlahan,balek rumah dengan mengantok plus penat...
tetibe ader makhluk tuhan paling sexy mesej nak balek buku bio dye...
aku dengan mengantuk,bru nak layan mimpi kejap,terbantut niat nak tido...
so muke redha pegi mandi then bersiap..mesej2 ngan bro coz nak motor,tetibe maya mesej ajak pegi pasar malam...
so aku telah memakse maya menyinggah ke rumah super sexy tu coz nak hantar buku..
tup tap tup tap dye tido...yaa...penat-penat kite datang tidoo pulak??
keyh tak pee,aku pas buku tu kt mak dye..then kteorang pegi pasar malam kat bukit rangin...
borak seme beli lah ape lah kul 6.30 maya balek....

so malam tu pulak ader masalah ngan set2 pot uh...
so skung da okey kot..tak taw lah besok macam mane...

keje skola aku tak ciap lagi...
ney aku nak list skit omework cikgu nak besok hantar :

bi: task 2(writting)
bm : saya bangge menjadi anak malaysia
mt : paper
addmath : module
bio : lab report
sudut kemerdekaan : notes
olahrage : fail yang keje berlambok tu

and yang aku dah ciap buat :

ZERO

THE END~sori citer cam karot-karot coz malas nak taip...malas sangat

2 luahan hati dari little witch:

Adi+Ina said...

malas malas pun panjang jugak..tengok blog sis pendek pendek je. tu bukan malas tp busy..wahahaha... eh see my blog dah bertukar wajah ;D

josyu said...

hahaha...panjang tpy citer tah pape sgt...
dye kalo yg sbnr boleyh dpt a dlm bm :DD
alaa,mu mmg bz sokmo..haha...
tgk dh,bertukar wajah smpy abeh ilang blake tulisan..hahaha XD