CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 13, 2010

kes terluka..........

lokasi kejadian : rumah hunny
waktu : sianggarkan pukul 10

mangse : mohamad khaidir bin mohamad aziz

bukti : titisan darah di atas karpet

kesan luka akibat ditetak di jari ;P
tetak kah??

oke macam mane nak citer ne ek?
aku rase korang tengak gambo tu pong mesty rase mcm urrghhh...menakotkan owk??
ne kan aku yang tengak depan2,luka tu dalam giler masok dalam isi boh...
giler scary beb..dah la kaca tu

okey macam ne..
mase tu kteorang kat umah hunny datang beraye ahh ne..
so ader yang kat dapo,kat tingkat atas,kat depan tb...banyak tempat lah budak2 ne duduk..
aku ngan hunny with sis eina kat dapoo dok makan..
ttbe dengar bunyi macam mende pecah kt ruang tamu..
so blake pakat pg tengak sbb bunyi tu kuat..
tengak2 kace dah berterabor.lampu uh macam pecah dah kerang dye..
kecian lampo tuu..sob sob..sedih jap tgk lampoo tu..kecian kt lampu dah rosak...

okey berbalek ke cerite..then kde un dtg laa kt kteorg tengak2 jari dye dah terkopek gitoo...bukan bercakap lucah yee...
giler seme time tu cuak ahh...
soo kteorang ne selidik ahh ape yang jadi kan...
mule2 mcm ne...
suspek telah menendang bola yang diperbuat dari kertas plus sellotape tu..
memandangkan suspek adelah seorang kaki bangku so bola tu melayang naek kene lampu..
then kde yang duduk makan kat bawah lampu tu lah yang kene..
sebab kerang(korang fhm ke kerang tu ape?) jatoh atas tangan dye...
waklu ckp giler crazy kot...

cian kat mokteh kene kemas seme tuu...

banyak lagi nak citer tapi mood malas datang menjenguk so sgt malas nak berfikir ayat2 yang susa neyh...
korang tunggulah citer dari apple+add keyh??
daa~

au revoir


0 luahan hati dari little witch: