CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 7, 2010

kawan tapi kacip

~pot~

beb,engat tak dulu2??
kite start kenal mase kite fom 2..time tuu kau kacip ngan wawa..
tapi kite rapat gak sebab time tuu kite satu geng ngan iem,ateyn ngan ramai agi ah...
korang selalu jdi tukang makan bekal aku..
hahaha,time tuu happy giler kan kite..

kau engat tak??
mase tuu kite berlakoon macam kau ngan ateyn gado besar...
aku tak engat sebab ape..tapi tak cilap aku ader kaitan ngan ammar kann??
korang berlakon memang top ah...
smpah aku tak tahan nak gelak time tuu..
tak sangke time tuu pulak afiq gado ngan hafiq itam uh gak...
korang pulak gado dalam kelas..
haritoo kecoh jee pasal gado2...

beb....
kau engat lagi??
yang kau nages kat tangge dekat ngan toilet tu...
macam nak giler kau nages...
sori beb aku tak engat sebab ape,tapi muke kau time tu still terbayang-bayang lagi sampai skung ne..
sumpah kau buat aku cuak sangat time tuu...

beb,kau engat chewing gum terbang tuu?
iem punyer lah tuu..time tuu hebis blake pecah perot gelak..
nahas giler kalau kene..hahahaha..

mase kite form 3 an...kite satoo kelas lg..
time uh kau sllu gado ngan wawa...
time tuu kite kacip giler...macam nak giler kacip...
ape citer sal kau seme aku taw..same gak kalo citer aku kau mesty taw...
kite seme mende satu otak jer...

sampailahh....
biler bab suke kat laki pong seme suke laki yang same..
time tuu memang macam nak giler lahh..
berebot,hahaha...tapi kite bersaing secare adil..
sape cepat dye dapat...kan??
selalunyer aku yang dapat tegor laki tu dulu sebab kau jenis pemalu...
yea,mungkin kau tak sedar...
tapi kau tak tegor laki yang kau suke,kau tak mulekan first step...

tapi tak delah seme laki tuu kite same...
cume laki yang kau suke,bagi aku oke jugak..
kau suke laki yang jenis sweet,baek,penyayang...
dan kau jenis tak suke berharap sebab kau tanak keciwe....
kadang aku pelik name kau tanak usaha...tapi aku hormat aku..
kau ader sebab nape kau buat camtu...
aku jeles sangat ngan kau..macam mane kau boleyh bersabar tahan cinte kau tuu smapay dah nak habis 4taon?
kau boleyh idop happy tanpe org yang kau suke...
aku taleyh weyy..hahahaha...

beb,kau engat tak yang bahase sanskrit kite tu??
kau orng first aku ajor mende uh..and sumpah cakap kau cepat giler catch up...
tak sampai satu hari aku dah boleyh tuleh...
aku bangge giler,kite selalu tuleh gito sebab tanak orang taw...
and sampai skung ne,kite tetap tuleh gitoo...

taon 2009 tu macam2 jadi..kalo nak diseranaikan kat sini memang kau tak bace punyer...aku taw dohh...
beb,kalo nak citer pasal kisah persahabatan kite tu..
memang panjang berjela-jela lahh...
ne kan lagi nak taip tak cukop space tw..

puteri nur amirah binti addlan....
sepanjang aku hidop...
aku takkan jumpe kawan macam kau..
yang memahami aku...
yang jage aku macam aku ne budak kecik...
yang boleyh terime buruk baek aku...
yang sayang aku lebeyh dari orang laen..
yang bersedih biler aku sedeyh..
yang marah bler aku marah...
yang happy biler aku heppy...
yang bagi aku cukup perfect...

aku tanak ilang seorang kawan macam kau..
sebab asusah sangat nak dapat kawan macam kau..
macam nak petik bintang kat langit...mustahil beb!

sorry atas pe yag jadi selame ne..mungkin faktor jarak buat kite tak memahami macam dulu...
aku sayang kau...
sebab kaulah kacip aku..
aku benci kau...
sebab aku tak habis2 buat kau sedeyh..
aku patutnyer buat kau heppy..
sorry,aku bukan kawan yang baek untuk kau...
aku cume kawan yang akan teman kau biler kau keseorangan..
yang akan ade kat sisi kau biler kau perluukn some1..
aku sanggup buat pape untuk kau selagi aku mampo...

0 luahan hati dari little witch: