CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 3, 2010

Seven day 4 sure

RAYE RAYE RAYE....
eyh2.....uppsss....belom raye lg kerr??
hohohohoho(huduh benor bunyi nyerr)
tadek tadek,aku nk raye jugak...
orang laen raye awal tak pe pulak(gurls sahaje yea)
cdeyhnyerr.....raye raye pong cdeyy...
naty kene ganti taon depan...malasnyerrrr.....
sangat malas yang amat...
engatkan sempat laa habis pose baru raye kan...
last-last kene jugak raye awal...
xper2,allah dah kasi tuu jangan mengeloh...
yeehhh...patutnyer bersyukur wat..
at least tujuh hari jee kann....
macam sebelom2 ne nak dekat sepoloh hari..mau giler aku nak ganti....

kalo korang nak taw,harine dengan rasmi nyer aku tak pegi sekolah sebab sesungut..hahahaha...
ader sesiape fahamm??
agak tak best biler tumbuh sesungut ne sebab nak tidoo pong taleyh...saket perot weyy....
abesh minyak yu yee aku sapoo kt perot nee sebab dah tak tahan sakit nyerr....
memang bau harum semerbak....dengan itu aku tidak kluar bilik...sebab kalo aboh bau,mesty aboh akan kate 'ape bau busuk ne??awok pkay minyak ape busuk sgt??' pastu sambungan dye 'apelahh pakai minyak cine tu buat ape..pkai lah minyak yang kite pasti halal'..
sebab malas nak dengar mende yang same beulang2 kali,so perap je dalam bilik sudeee....
tengah syok2 tidoo nee,datang dah mat sorang ne.
pantang nampak aku tak pegi skola,mesty suro hantor..
cakap jela maleh kan senang..

so dengan perot yang meragam sikit2 ne aku amek kunci motor tros bla..
bawak moto dengan mengantok,macam nak giler bawak moto...brek mengejot habis...hahaha...
kecian awok syuib..sabor jela dapat kakak macam nee...

sampay2 je skola bukit rangin uh,orang pandang2...
sebek kejap,nampok ahh aku pongteng kann...
waa malooo kejapp....
balek2 umah bukak tenet pastu perot ne meragam balek...
haish,anak aku dalam perot ne tak panday2 nak tidoo ke??
meragam saje keje dye...
senyap la baby,mama nak rest kejap yea sayang???
dengan pantas aku berlari dan meloncat ke atas katill(overr je)
pastu ape lagi,tidoo tros..yeayy...hahaha

aku memang pantang dapat je mase free nak tidoo...
tido itu sangat berharge yee..
jangan bazirkan mase tidoo anda...
hahahaha
kalo korang dah belaja naty,susa woo nak dapat mase tdoo yang cukop2..
selalu jewk terganggu...
mak benci taw bencii(sore garau)

HARGAILAH TIDOO ANDA DAN SELAMAT BERPOSE LAGI YEE...

0 luahan hati dari little witch: