CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 17, 2010

raye member??

apelah name post aku ne buruk semacam jek...
abaikan jelah..

so aku tade post pape lagi kan pasal raye taon ne kan??
bersabarlah korang yek...
aku tade mase yang free betol nak citer,,
kalo aku citer time aku tak free,tadek feel...hahaha

okey okey,nak tye raye korang macam mane??best ke tak??
tade orang pong nak citer pasal raye dye kat aku...
citer lah citer lah..asyik aku jeh citer bohsan gak...

untuk pengetahuan korang,aku nak pegi beraye besok..
umah member2 aku lah..
memandangkan besok smart akan berskolah...maksud aku akan ader hari persekolahan,so kene pg skola lah...
untuk pengetahuan korang pulak,note sej aku tak siap lagi...hoyehh hoyeehh!!!
so pasni nak buat la ne...LEPAS INI yea....
berbalek kpd beraye umah member tuu...
aku pk dlm kol 1 atau kol 2 nak pegi lah...
so aku dah msg berratus juta member gtaw yang aku nak dtg beraye..
then yang bls just zinnie,O,aisyah,mus..wah!!4 rumah jeker??
ciss skit nak mati....
tapi tapi,aku plan nak g umah myra jgak besok..tapi aku tataw umah dye..
umm mcm mane nee??hello hello,tlong lah teman aku...segan lahh..aku ne kn pemalu orgnyer..huhuhu~

hope la kan,tadek halangan aku nak pegi beraye ne..
aku lepas ne bz nak mati,erk...maksud aku bz sangat lah..bukan nak mati dah..hahaha
kalo korang rase korang dok dekat umah aku,text2 lah ajak aku dtg beraye yek??
hahahaha,saranghae ;P

0 luahan hati dari little witch: