CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 9, 2010

salah sape??


urrghhh!!gerammnyerr...
sakitnyerr hati...
taw tak lame nak buat mende tuu...
lenguh2 tangan nak kne pegang mesin yg berputar2 tu...maaf mesin sye tak taw name awak...
then skung ne kau buat hal macam nak gile..
memang rase nak baling jeh kat luar tuu..
tak pong jual jee kau kat sape2 yang berminat...

wey wey,kau taw tak??
aku tengah baru nak chat ngan adry..tapi sebab nak buat makanan kau tuu..
aku sanggup berhenti taw..
sanggup aku biar jee si adry tego aku then aku pegi buat makanan tuu...
last2 mcm ni jdi??
kau ne tak hargai langsung ape yang aku buat tuk kau...

aku sdeyh kau taw tak.,...
selame ni,aku kasi sepenuh kepercayaan aku dekat kau..
sebab aku taw kau memang boleyh harap..
aku rase kej aku kasi kat kau tu habis senang dah...
kau nak ape lagi???
aku mintak tolong kau pong bukan selalu..time bulan pose jehh....
aduhh,aku tak faham dengan sikap kau ne...

kalo ekotkan hati,nak jee aku buang kau...
then cari yang boleyh diharap...tanak cari macam kau dah..
sabar jelaa dengan kau ne...
lepas ne aku harap kau tak buat hal dah..kalau tak aku jual kau kt beli buruk...tolong jangan wat hal lagi yee
cik OVEN???

cik oven kite dengan makanan dye..tak boleyh harap punyer ovenn =.="

so aku telah mendapatkan nasihat dari assistance aku..
then dye mencadangkan aku buat baru...
wahhh!! kalo dye nak tolong aku nak jugak buat baru...
kecian dye terpakse dengar aku berleter..hahaha,sabar jee bang...

aku berdoa agar kek tuu cepat siap biarlaa hangus kee...
aku nak buat baru..
hahahaha!semangat nee....

0 luahan hati dari little witch: