CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 30, 2010

new life

oh finally!!
lame tak bkk fb..blog pong dh lame terbiar since abeh raye rito...
sdeyh sbb dpt tgk blog orang laen dah update mcm2 tapi blog sniri..haram tade pape..
buzy kot,skung dah nak exam... nak bkk tenet pong tade mase...

dah lame tak de citer baru owk??
mesty korang tertunggu2...
walaupung due tige kerat je yang rajen bace blog ne,tapy aku tetap nak tuleh gak...
mampos laa blog aku bukan blog kau..hahahaha!!!
kpde readers yg setia tu thanks a lot..rajen2 la komen..bosan gak asyik aku jee melalut kat blog ne sorang2..
kecian aku cakap ngan tunggul jek..no respon...nahh =.=

dekat 2 minggu blog ne terbiar..
aku mule start pikir nak start something new...
something yg baru...
nak lupekan seme and start mende tu balek semule...

so aku dah amek keputusan nak putuskan persahabatan aku dengan member2...
and start mencari member baru...
yep,pengalaman buatkan aku memahami erti hidop..
tak mudah untuk senang dan tak payah untuk susah...
haish,ayat aku yang tunggang terbalik ne buat aku seniri rase pening..

let start with friends...
-bestiee
aku ngan pot....oh rase macam berkawan dengan orang yang duduk kt london..
payah jek nak bertegor sape...
pape pong dye dah banyak ngan kawan dye...
sampai sanggup tukar unit..
oh seriously memang aku trse part tu....
so aku takan kacau life dye dah..but kteorg still kawan okeyy ..

aku jeles tgk dirah ngan dira..
pegi mane2 pong same..
dorang tak penah bosan pong..
aku nak sgt pegi jge koop,then kacip aku teman gk..
macam dira ngan dirah...
ne asyik2 kne pg jage sorang2...ohh bosan nyerr =.="

-member
aku nak sgt cari member baru...
tak delah aku nak lupekan member lame,tak same sekaleyh...
cume mende2 yang aku lalui buat aku rase nak jadi someone new and start kawan ngan dorang semule...
macam tulah...

-skola
kalo boleh,kalo aboh kasi..
memang aku nak pindah skola...
skola dah la jaoh,payah nak ulang alik...
skola tak best pulak tu...
sengal je byk...aiyooo

-tempat tinggal
duduk kat kawasan baru...
kawasan yang tade orang perot buncit..kejam ke statement aku tu?
aku nak kawasan yang ader member2 yang boleh lepak sesame...
baru syokk...

-cinta
haaa yang ne aku tanak ape2...
cukuplah cinta aku pade allah,family ngan diri seniri...
kasih sayang aku tak banyak so taleyh nak cinta ramai2 orh..hahahaha

macam mane aku nak start seme mende ne??
aku rase aku dah start dengan reza....
and lepas ne??
tengak lah...
macam seronok plak delete2 friends yang kite kenal pastu kawan balek ngan dorang...
hahaha,macam orang bodoh yea jugak XD

0 luahan hati dari little witch: