CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

September 10, 2010

kebenaran

adam daniel...
kalo korang ne pengikut setia blog aku ne mesty korang de bace pasal dye kan...

so harini aku nak terang sikit...
post 'adam daniel' tu aku buat tak de kene mengena ngan orang yang idop or mati...
time tu aku tak pernah taw ader mamat yang sebijik macam ape yang aku tuleh tuu...
sumpah mase tuu aku tak kenal sape2 yang macam tu...
tujuan aku tuleh post tu hanyelah sebab aku suke name adan daniel..
aku engat lagi mase tu baru2 aku kenal ngan assistance aku tuu..
aku tye dye nape name dye bukan mohamad khairul adam..
sebab aku rase name tu best...
but laen pulak dye,dye kate name tu tak best..dye kate danial adam lagi best...
time tuu memang aku rase name tu tak best sebab macam pleyk..
biler name tu diterbalekkan jadi adam daniel aku rase name tuu sangat sedap..
melambangkan seorang jejaka yang perfect...

aku telah mendapat beberape komen dari kawan2 dan sis aku...
yee agak menyakitkan hati..sebab dorang tak taw si adam yang aku tuleh tuu mane laa wujud...
tu ciri2 bakal anak aku jewk..faham??

kepade kawan aku yang amat aku sayang tuu...
syafieqa athirah,aku nak kau taw..
aku tak de minat kat adam danial yang kat fb tu yang abang adriana tu..
time aku tuleh post ne aku tak kenal lagi adam kat fb tuu..
untuk makluman kau,sayang suke minat cinta aku hanye tuk assistance aku tu jewk..
aku tunggu dye sorang yek...araso??

untuk assintance josyu yang tergedik...
walaupung josyu tak suro awak bace kee tak..
josyu nak jugak ckp josyu sayang awak sorang jee...

Bonjour chérie

0 luahan hati dari little witch: